Life

Maria Constantin, cerută în căsătorie la Splash! Vedete la apă. Când face nunta cu Robert Stoica

Maria Constantin (35 de ani) a avut parte de momente emoționante la Splash! Vedete la apă, unde partenerul de viață, Robert Stoica, i-a adresat marea întrebare.
14.08.2022 | 12:15
Maria Constantin ceruta in casatorie la Splash Vedete la apa Cand face nunta cu Robert Stoica
Maria Constantin, moment emoționant la Splash! Vedete la apă. A primit inelul de la Robert Stoica. Sursa foto: Instagram / a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie în cadrul show-ului de la Antena 1, unde este concurentă de câteva luni. Când face nunta cu bărbatul cu care se iubește de mai bine de doi ani, după două mariaje eșuate.

Maria Constantin, moment emoționant la Splash! Vedete la apă. A primit inelul de la Robert Stoica

Maria Constantin a primit inelul de logodnă de la partenerul de viață Robert Stoica. Solista discută de foarte multă vreme despre ceremonia cu iubitul ei, însă a fost cerută în căsătorie abia acum, la Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT

Iubitul vedetei s-a așezat în genunchi, pe marginea bazinului olimpic din Bacău, frumoasa blondină fiind extrem de emoționată. Răspunsul nu a întârziat să apară, momentul putând fi urmărit în ediția de duminică, 14 august, de la ora 20:00.

„Pentru iubitul meu am sărit și pentru Nea Marin… Îmi este teamă de adâncime. Dacă nu simt ceva sub picioare îmi este teamă de înălțime, nu mai spun!”, a spus Maria Constantin după ce a sărit de la o înălțime de 3 metri.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, detalii despre nunta cu Robert Stoica

Maria Constantin este nerăbdătoare să ajungă la altar, după ce în trecut a fost căsătorită cu Marcel Toader și Ciprian Tapota, cu care are un băiat. Vedeta a stabilit să facă nunta în 2023 și să fie pentru totdeauna.

„O vom face la anul, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii septembrie. Sunt la a treia nuntă. așa e! Lasă că sunt altele la a cincea și tot se despart. 

ADVERTISEMENT

Dar la mine, va fi ultima. Mi-am promis solemn și am luat decizia asta chiar înainte să mă mărit a treia oară. 

M-am maturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e”, a dezvăluit artista pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cântăreața știe și cum va arăta rochia de mireasă, care va fi una simplă, dar extrem de frumoasă. Evenimentul se va desfășura în București, blondina precizând că deja a selectat restaurantul și artiștii care vor întreține atmosfera.

ADVERTISEMENT