Life

Suma fabuloasă pe care Maria Constantin a câștigat-o într-o singură seară. Și-ar fi putut achiziționa o mașină

Maria Constantin a dezvăluit care este cea mai mare sumă pe care a câștigat-o într-o singură seară. Banii ar fi fost de ajuns să-și cumpere o mașină, însă artista susține că și munca a fost pe măsură.
04.08.2022 | 15:16
Suma fabuloasa pe care Maria Constantin a castigato intro singura seara Siar fi putut achizitiona o masina
Maria Constantin a zis câți bani a câștigat într-o seară. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a mărturisit care este cea mai mare sumă de bani pe care a câștigat-o după o cântare. Artista a primit foarte mulți bani pentru prestația sa, însă concurenta noului sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă a susținut că efortul depus a fost unul pe măsură.

Cea mai mare sumă de bani pe care Maria Constantin a câștigat-o într-o singură seară. Vedeta și-ar fi putut cumpăra un automobil

Maria Constantin nu s-a ferit să recunoască câți bani a câștigat după o singură cântare. Este vorba de o sumă deloc de neglijat, cu care ar fi putut să-și achiziționeze un automobil, dar concurenta noului sezon Splash! Vedete la apă a dezvăluit că munca depusă a fost pe măsură.

ADVERTISEMENT

„Cred că 10.000 de euro. Dar, să ne înțelegem. Oamenii de acasă spun de acasă că e simplu, nu este atât de simplu și credeți-mă că după un weekend din ăsta super aglomerat, în care am alergat dintr-o parte în alta, a doua zi nu mai eram în stare aproape de nimic.

Este foarte mare oboseală și oamenii au impresia că mergem la evenimente și că totul este foarte bine și că ne distrăm, că bem. Nu este așa”, a explicat Maria Constantin pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, în toiul pregătirilor de nuntă. Ce tematică a ales

Chiar dacă nu a stabilit încă data nunții, Maria Constantin pregătește evenimentul. Artista este pregătită să devină soția lui Robert, bărbatul cu care se iubește de aproape doi ani.

„Fratele meu cântă și atunci și el trebuie să aibă liber, cumva. Atunci, m-am gândit că în cursul săptămânii ar fi cea mai bună variantă și, bineînțeles, pentru colegii de cântec care vor veni, că nu vreau să le ocup weekendurile. Pentru că îmi doresc să fie foarte mulți prieteni din breaslă și atunci vreau să fie posibil acest lucru”, a spus Maria Constantin.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta a ales și tematica nunții, dorindu-și ca toți invitații, care nu vor fi foarte mulți, să îmbrace haine albe.

„Mi-aș dori o nuntă mai restrânsă, maxim 100 de persoane, dar să fie doar oamenii foarte mișto, prieteni foarte apropiați. Nu mi-aș dori să fie cineva pe care l-am văzut de două ori și să vină la nuntă.

ADVERTISEMENT

Va fi o petrecere white party. Toată lumea trebuie să se îmbrace în alb, să fie relaxată, lejeră. Spre dimineață, sărim în piscină, vedem noi ce facem, scamatorii pe acolo”, a încheiat Maria Constantin.

 

ADVERTISEMENT