Life

Maria de la Mireasa, pregătită de schimbări. Ce planuri are soția lui Antonio din sezonul 7

Maria de la Mireasa, gata să facă transformări radicale. Care sunt ideile pe care le are partenera lui Antonio din sezonul 7.
17.01.2024 | 12:50
Maria de la Mireasa pregatita de schimbari Ce planuri are sotia lui Antonio din sezonul 7
Maria de la Mireasa, gata să facă transformări radicale. Care sunt ideile pe care le are partenera lui Antonio din sezonul 7. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Maria de la Mireasa, pregătită de schimbări. Ce planuri are soția lui Antonio din sezonul 7. Tânăra în vârstă de 27 de ani a dezvăluit ce vrea să facă în continuare din punct de vedere profesional, dar și în viața de zi cu zi.

Maria de la Mireasa, gata să facă transformări radicale. Care sunt ideile pe care le are partenera lui Antonio din sezonul 7

Maria de la Mireasa a anunțat că este gata să facă transformări radicale. Care sunt ideile pe care le are partenera lui Antonio din sezonul 7. Fosta concurentă de la Antena 1 are planuri mari pentru anul ce a început.

ADVERTISEMENT

Tânăra, care este mama unui băiat pe nume Amir, este tehnician de unghii, însă vrea să încerce și altceva. Nu exclude posibilitatea de a lucra în domeniul frumuseții, motiv pentru care vrea să facă cursuri.

„Începând cu anul 2024 doresc să schimb ceva și să mă reprofilez, astfel schimbându-mi job-ul. Așadar… dacă aveți cunoștințe în următoarele domenii… îmi puteți recomanda, vă rog, o școală, sau pe cineva care oferă cursuri de micropigmentare?

ADVERTISEMENT

Și o școală pentru cursuri de tehnician unghii, care are disponibilitate în următoarea perioadă în București”, a transmis Maria de la Mireasa pe contul de Instagram, unde soția lui Antonio este activă, scrie spynews.ro.

Și acesta nu este singurul plan pe care îl are participanta de la Antena 1 pentru 2024. Ea vrea să reia cursurile de canto pe care le-a abandonat la un moment dat. Maria de la Mireasa a luat lecții în acest sens timp de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Consideră că are talent în această direcție și se gândește foarte mult că aibă o carieră pe scena muzicală. Printre meseriile pe care le-a mai avut tânăra până acum se mai numără cea de recepționer într-un hotel și personal într-un restaurant.

Maria și Antonio de la Mireasa se stabilesc în Marea Britanie

Maria și Antonio de la Mireasa au decis să se stabilească în Marea Britanie pentru o perioadă pentru că amândoi au mai locuit în regat. Foștii concurenți din sezonul 7 vor să lucreze în țara unde s-au adaptat foarte bine.

ADVERTISEMENT

În plus, regiunea este locul în care tânărul are dreptul să conducă și se descurcă de minune. În altă ordine de idei, cei doi parteneri de viață au spus că nu vor să grăbească lucrurile în relație, deși s-au căsătorit la finalul emisiunii moderate de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT