Life

Ce planuri au Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa, cu marele premiu: “O să încercăm ceva pe partea asta”

Maria și Antonio de la Mireasa, sezonul 7, au spus ce vor face cu marele premiu. Câștigătorii emisiunii s-au gândit deja la câteva variante.
22.07.2023 | 13:01
Ce planuri au Maria si Antonio castigatorii sezonului 7 Mireasa cu marele premiu O sa incercam ceva pe partea asta
Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria și Antonio Anghel, câștigătorii sezonului 7 Mireasa, au dezvăluit ce planuri au cu marele premiu. Cei doi s-au gândit deja la câteva posibilități de viitor.

Maria și Antonio de la Mireasa au dezvăluit ce planuri au cu marele premiu. Cei doi sunt câștigătorii sezonului 7

Cei doi tineri s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial de la Antena 1. Maria și Antonio au dezvoltat sentimente unul pentru celălalt pe parcursul lunilor petrecute în casa Mireasa. În finală s-au căsătorit, alături de alte cupluri care au luat această decizie.

ADVERTISEMENT

De când s-au căsătorit, cei doi sunt foarte fericiți și au planuri mari. Au câștigat marele premiu de 40.000 de euro și plănuiesc să plece o perioadă în Anglia.

Antonio a dezvăluit că ar vrea să activeze în mediul online, deoarece a observat că ceea ce postează pe rețelele sociale este apreciat de oameni, așa că vrea să facă ceva în acest sens.

ADVERTISEMENT

“Ca să mergem o perioadă scurtă, nu este avantajos, din punct de vedere financiar pentru noi și o stăm un pic mai mult, ca să fie bine.

Eu, sincer, mi-aș dori să activez și în mediul online, pentru că am văzut că sunt oameni și cred că am content bun”, a spus Antonio la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul concurent de la Mireasa a mai spus că el și partenera sa de viață își doresc să se mute împreună, la un moment dat. În ceea ce privește afacerea pe care vor să o înceapă, cei doi încă nu s-au gândit la toate detaliile.

Maria și Antonio încă nu știu dacă ar trebui să investească prima dată într-o casă sau într-o afacere. Înainte de toate, au de gând să-și încerce norocul în mediul online.

ADVERTISEMENT

“O să încercăm ceva pe partea asta de online și dacă chiar suntem ok, de ce nu? Ne-am gândit și la un apartament sau o casă, dar dacă este posibil de o afacere pe viitor, vedem, pentru că suntem proaspăt ieșiți și nu știm care oportunități sunt reale”, a mai spus Antonio, potrivit spynews.ro.

Ce spun foștii concurenți despre posibilitatea de a deveni părinți

Întrebați dacă vor să aibă un copil, cei doi nu exclud această posibilitate în viitor. Vor să treacă un timp până să devină părinți, mai ales că Maria îl are pe Anghel, fiul ei în vârstă de 7 ani.

“Amândoi vrem, dar nu în viitorul apropiat, un an, doi, îl avem și pe Amir acum. Ne-am văzut și atunci în finală, și acum. E copil, se juca mai mult pe acolo, ne-am salutat, dar vine ușor-ușor, vine treptat”, a mai dezvăluit Antonio.

ADVERTISEMENT
Tags: