ADVERTISEMENT
Life

Maria de la Survivor România, adevărul despre Mellina: „A tot clacat. Cea de acolo nu e cea de acasă”

Autor: Dan Suta | 05.04.2021 | 17:25
Maria de la Survivor România, adevărul despre Mellina: „A tot clacat. Cea de acolo nu e cea de acasă”
Maria a spus adevărul despre cum este Mellina de la Survivor România, de fapt. Foto: Instagram

Maria de la Survivor România a pus punctul pe i în ceea ce o privește pe Mellina, concurentă de care a fost apropiată pe parcursul șederii ei în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Războinica a declarat într-o emisiune de televiziune că Mellina s-a schimbat destul de mult de la începutul competiției, pentru că îi este foarte greu să facă față condițiilor de acolo.

Maria a mărturisit ceea ce a văzut, de altfel, toată lumea: Mellina este la capătul răbdărilor! Aceasta a spus că speră ca prietena ei din concurs să își revină, așa cum a făcut-o și de altădată când a intrat în depresie.

Maria de la Survivor România: „Mellina a început să se schimbe”

„Mellina a început să se schimbe, dar asta din cauza schimbărilor din grup. Cu mine și cu Musty se putea descărca. Am văzut-o puțin mai tristă și n-am mai insistat. Am avut discuții, totuși, încerca să se schimbe, dar nu știu din ce motiv.

ADVERTISEMENT

Sunt niște condiții acolo. A tot clacat pe parcursul competiției. A căzut, s-a ridicat. Aștept să se ridice. Cea de acolo nu e cea de acasă. Și-a pus un scut”, a declarat Maria Hîngu de la Survivor România la Teo Show.

Fosta concurentă susține că Sindy ar putea fi cea mai inteligentă strategă

Fosta concurentă a vorbit și despre ceilalți concurenți, rugată să îi catalogheze pe Războinici cu un singur cuvânt. Despre Sindy a declarat că nu e atât de naivă pe cum pare și că ar putea fi cea mai inteligentă strategă din echipa din care a făcut parte.

Albert i se pare complet neasumat, iar despre Starlin a avut numai cuvinte de laudă. Maria a spus despre el că este cel mai bun om de acolo, că are un suflet foarte mare în ciuda nebuniei pe care o afișează la sfârșitul meciurilor când își iese din fire.

ADVERTISEMENT

Despre Sorin a spus că este cel mai echilibrat din echipa Războinicilor, iar Marius Crăciun este concurentul pus non-stop pe glume.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!