Sport

Maria Dragomiroiu anunță un proiect inedit în paralel cu muzica: „Ăsta e viitorul”. Ideea i-a venit în pandemie

16.02.2021 | 14:59
Maria Dragomiroiu anunta un proiect inedit in paralel cu muzica Asta e viitorul Ideea ia venit in pandemie
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu este în pas cu trendurile și se pregătește să lanseze o serie de vloguri pe pagina personală de Youtube unde le va oferi fanilor ei tot felul de trucuri despre cum își îngrijește părul, și nu numai.

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică este ex6rem de entuziasmată cu noile sale proiecte, căci pe lângă vlogurile anunțate, artista are în pregătire 8 cântece noi care vor fi lansate în decursul acestui an.

ADVERTISEMENT

Pe lângă curiozitățile privind cariera ei artistică și ce o inspiră să lanseze melodii de suflet, una dintre marile dileme, să-i zicem un mit, este cel despre îngrijirea părului, căci au circulat tot felul de legende de-a lungul anilor despre cum își menține părul frumos și sănătos.

Maria Dragomiroiu trece pe vlogging

Maria Dragomiroiu s-a gândit să facă o serie de filmulețe scurte pe pagina ei de Youtube prin care să elucideze misterul părului ei.

ADVERTISEMENT

„O să pun pe Youtube mai multe episoade despre îngrijirea părului: cum îl usuc, cum îl îngrijesc, a câte două-trei minuțele. Ăsta e viitorul și trebuie să ținem pasul. O să le arăt fanilor cum m-am vopsit acasă, cum dorm, cum îmi îngrijesc părul și mai multe lucruri interesante”, a declarat în exclusivitate artista pentru FANATIK.

Îndrăgita cântăreață ne-a dăruit și câteva cuvinte de suflet despre cele două melodii lansate la sfârșitul anului trecut, ale căror videoclipuri au fost filmate la Muzeul Satului din Râmnicu Vâlcea, „Pragul părintesc” și „Plânge-n poartă un părinte”, două compoziții care sunt ca niște ode aduse părinților noștri.

ADVERTISEMENT

„Sunt melodiile mele. Versurile mi le-a dăruit Florin Pește de la Drăgășani, acolo am și înregistrat în studioul său. Melodiile sunt despre familie, despre părinți. Pentru mine, familia este sfântă, e centrul Universului. Acolo, acasă trebuie să fie iubirea, ea e pomul vieții, Le doresc oamenilor să aibă sprijinul acela, să alerge acasă, cu sufletul, cum pot, acolo să fie apreciați și iubiți”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Artista a mai vorbit și despre proiectele ei muzicale din acest an, dar a remarcat și cu o oarecare tristețe faptul că oamenii se îndepărtează tot mai mult de ce e frumos, de natură, virtualul căpătând tot mai mult teren în stilul nostru de viață.

ADVERTISEMENT

Artista susține că lumea nu va mai fi ce a fost: „Îmi pare rău de copiii ăștia”

„8 cântece le fac acum, am primit câte o strofă și mi-au plăcut de la bun început.  Merg la Slatina să le imprim și abia aștept. Primul impact e important și o să pui suflet, dacă îți place ție ca interpret ajunge și la public… Nu contează ce melodie e, poate să fie de bucurie, de tristețe, de orice”, ne-a spus cântăreața.

Prin melodiile ei, Maria Dragomiroiu încearcă să păstreze legătura omului cu natura, iar cântecele ei sunt despre acele lucruri care ne țin în viață cu adevărat: legătura cu mediul natural în care trăim, tradițiile și relația pe care nu trebuie să o pierdem cu părinții și cu viața de la țară.

„Copiii nu mai știu ce înseamnă frumusețea naturii. Duceți-vă copilul la țară. Eu zic că Pământul este o minune, ne arată toate frumusețile, cum le face natura nu le face o mână de om.  Îmi pare rău de copiii ăștia, dar am observat că lumea se mai întoarce la țară. Lumea nu va mai fi ce a fost.

Pământul e cel care ne sprijină, să simțim cu picioarele pământul primăvara e cel mai frumos sentiment.  Să asculți viața gâzelor și furnicilor este minunat. Eu le-am trăit și mi-e așa de drag”, ne-a mai spus Maria Dragomiroiu

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Mari emoții pentru Dragoș Bucur. Fiul său, probleme de sănătate
Mari emoții pentru Dragoș Bucur. Fiul său, probleme de sănătate
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română