Life

Maria Dragomiroiu, filmare cu regretata Mădălina Manole dinainte de sinucidere. Ce spune artista despre imagini

09.02.2021 | 07:31
Maria Dragomiroiu filmare cu regretata Madalina Manole dinainte de sinucidere Ce spune artista despre imagini
Maria Dragomiroiu, filmare cu regretata Mădălina Manole dinainte de sinucidere. Ce spune artista despre imagini. Sursa foto: Facebook / b1tv.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a mărturisit în cadrul unei emisiuni Tv că are foarte multe filmări din turnee, unele dintre acestea fiind cu artiști care au plecat dintre noi. Cântăreața are inclusiv imagini cu regretata Mădălina Manole dinainte de sinucidere. 

Interpreta de muzică populară și „fata cu părul de foc” erau prietene foarte apropiate, dovadă că amintirile o năpădesc pe vedetă chiar și acum. Solista a vrut ca fiecare moment din ultimul turneu în care a luat parte Mădălina Manole să fie înregistrat, fără să știe ce se întâmplă mai departe.

ADVERTISEMENT

Sunt sute de ore de filmări și imagini în care Maria Dragomiroiu apare alături de regretata artistă care s-a sinucis în ziua în care a împlinit 43 de ani, pe 14 iulie 2010, lăsând în urma sa un băiat de numai un an și o familie îndurerată.

Maria Dragomiroiu, imagini cu Mădălina Manole din ultimele zile de viață

„Ultima dată când a fost Mădălina a zis «eu vreau să filmez tot turneul» și am acasă toate casetele. Cum coboram din mașină, cum repetam cu domnul Jean. Sute de ore”, a spus Maria Dragomiroiu laXtra Night Show. 

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a ținut să mai adauge că mulți dintre artiștii care au murit obișnuiau să-i treacă pragul casei, în special de ziua de naștere a soțului ei, care are loc pe 16 decembrie.

Printre artiștii cu care solista a avut legături foarte apropiate se numără Dem Rădulescu, Jean Constantin și Dan Spătaru. Aceștia erau nelipsiți de la mesele de sărbătoare organizate de Maria Dragomiroiu, amintirile avute împreună fiind foarte multe.

ADVERTISEMENT

„Toți acești mari artiști mi-au călcat casa la zilele lui Bebe. Ziua soțului meu este pe 16 decembrie. De 30 de ani, toți care nu mai sunt au fost la mesele noastre. Este minunat”, a mai adăugat artista.

Maria Dragomiroiu a primit cu foarte mare tristețe vestea că Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor. Cântăreața de muzică populară nu și-a revenit nici acum după pierderea suferită, mai ales că erau foarte bune prietene.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu să o ierte! E un subiect dureros. Știu că a suferit mult după fața ei. Nu merg la înmormântare, e multă suferință, e dureros”, spunea vedeta în urmă cu mai bine de 10 ani.

ADVERTISEMENT