Life

Maria Dragomiroiu, în doliu. Socrul ei simțea că va muri. ”N-am crezut că vorbește serios”

Cunoscuta cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu, trece prin clipe grele. Artista a dezvăluit cu puține ore în urmă că socrul ei, Răducu Florin Mihu, a murit luni.
15.03.2022 | 13:26
Maria Dragomiroiu in doliu Socrul ei simtea ca va muri Nam crezut ca vorbeste serios
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a dat vestea cea neagră pe pagina ei de Facebook. În postarea despre moartea socrului ei, îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit că bătrânul își simțea sfârșitul.

Maria Dragomiroiu, marcată de premoniția neagră a socrului ei

A plecat dintre noi Răducu nostru, socrul meu. Dumnezeu să-l odihnească în pace. De la mine și-a luat rămas bun acum câteva zile când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem…

ADVERTISEMENT

M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios. Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul!

Răducu (așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar acum vei fi la fel, urându-ți ODIHNĂ VEȘNICĂ.

ADVERTISEMENT

O să-mi fie dor, o să-mi lipsești socrul meu drag. Drum liniștit îți urează nora ta, Maria”, a scris Maria Dragomiroiu pe pagina ei de Facebook.

Bebe Mihu este mai impulsiv uneori

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu s-au cunoscut în 1985 și s-au căsătorit în 1991. Unul dintre secretele mariajului lor este legat de faptul că ambii sunt la a doua căsnicie.

ADVERTISEMENT

Fiind amândoi la a doua căsnicie, am zis, Doamne, haide mai întâi să ne cunoaște. Pentru că este un pas foarte important într-o viață. Eu am fost plecată în SUA după Revoluție. Am stat o lună și jumătate în Los Angeles. Am zis ‘gata, când ajung acasă mă căsătoresc cu Bebe!’ Am luat și verighete”, povestea Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

La rândul său, Bebe Mihu a dezvăluit că a fost cucerit de Maria Dragomiroiu când a văzut-o la televizor: ”Am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran. Am văzut-o prima oară în 1978, 1979… În 1985 și relația mea, și cea a Mariei au început să scârțăie. Apoi ne-am apropiat muncind împreună. Dar la mine a fost dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un săgetător mai iute în relație, dar ea lasă de la ea. Ea este omul căruia îi place armonia. Să fie înțelegere. Să nu existe discuții în contradictoriu. Și, în primul rând, respectul ăsta nu trebuie să dispară. Dacă nu respecți omul de lângă tine.”

 

ADVERTISEMENT