Life

Maria Dragomiroiu, reacție neașteptată după ce a fost criticată pentru pozele în costum de baie. Ce i-a spus soțul

Maria Dragomiroiu are o replică dură pentru oamenii care nu au apreciat imaginile distribuite în mediul online. Este vorba de cele din Miami în care apare în costum de baie.
03.02.2022 | 13:19
Maria Dragomiroiu reactie neasteptata dupa ce a fost criticata pentru pozele in costum de baie Ce ia spus sotul
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară are o reacție neașteptată după ce a fost criticată pentru pozele de pe Facebook. Solista a dezvăluit ce i-a spus partenerul ei de viață, Bebe Mihu.

Soțul interpretei este mândru de vedetă și nu a avut nimic de rău de zis despre fotografiile în costum de baie, asta și pentru că au fost împreună în vacanța din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Maria Dragomiroiu i-a mulțumit colegei sale de breaslă, Mioara Velicu, despre respectivul costum pe care i l-a oferit cadou.

Maria Dragomiroiu, replică pentru cei care au criticat-o. Ce spune soțul despre pozele în costum de baie

În aceeași notă, Maria Dragomiroiu nu a uitat nici de cuvintele frumoase din partea designerului Cătălin Botezatu, care a apreciat îndrăzneala artistei în vârstă de 66 de ani.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să-mi amintesc de lucruri care îmi strică sufletul. Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzu.

Am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile. Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, să fii mai optimistă. 

ADVERTISEMENT

Eram într-un costum de baie decent. Probabil că asta a deranjat cel mai mult, că mi-am permis să apar în costum de baie. Păcat că oamenii nu se bucure de artiști. 

Cât suntem pe acest pământ, toată viața un artist face tot ce e bine pentru sufletul oamenilor”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu în emisiunea „La Măruță”, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu, apreciată de creatorul de modă Cătălin Măruță

„Este o muncă să arăți bine, e totul o competiție și dacă nu se apreciază asta îmi pare rău. Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media.

Bebe a fost cu mine când am pus pozele și mi-a zis foarte bine, bravo. Lasă că tu ești frumoasa mea”, a completat Maria Dragomiroiu, în aceeași emisiune TV.

ADVERTISEMENT