Life

Maria Dragomiroiu, secretul căsniciei cu Bebe Mihu. Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul căsniciei cu Bebe Mihu. Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani și au trecut și prin momente grele de-a lungul timpului.
06.05.2022 | 20:12
Maria Dragomiroiu secretul casniciei cu Bebe Mihu Cei doi sunt impreuna de peste 30 de ani
Maria Dragomiroiu, secretul căsniciei cu Bebe Mihu. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este secretul căsniciei sale cu Bebe Mihu, cu care este împreună de mai bine de trei decenii. Interpreta de muzică populară a recunoscut că au existat și momente mai grele în mariajul lor, dar au reușit să treacă împreună peste orice obstacol.

Maria Dragomiroiu, secretul căsniciei cu Bebe Mihu

Îndrăgita artistă consideră că cel mai mult contează lucrurile mărunte într-o relație și mereu își fac mici surprize, chiar dacă sunt de mulți ani împreună. Cântăreața și soțul ei au stat departe unul de celălalt atunci când Bebe Mihu a plecat timp de două luni în SUA.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu și soțul ei sunt împreună de 36 de ani și au depășit orice obstacol de-a lungul timpului. Interpreta nu suportă discuțiile în contradictoriu, întrucât acestea îi fac rău, chiar dacă ar putea fi benefice.

“Lucrurile mărunte sunt cele mai importante. Când a venit Bebe, după ce a stat două luni în America, a găsit un bilețel sub pernă. Vreau în jurul meu să fie numai iubire.

ADVERTISEMENT

Eu nu suport să văd discuții contradictorii, chiar dacă sunt benefice, mie îmi fac rău.”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu la Vorbește lumea, la Pro TV.

Artista a recunoscut că i-a fost foarte greu atunci când Bebe Mihu a plecat în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Pentru ei contează foarte mult să fie împreună, motiv pentru care partenerul de viață al Mariei Dragomiroiu s-a întors mai devreme din SUA, fiind măcinat de dorul pentru ea.

“Nu este ceva de fațadă. Așa simțim. Mie mi-a fost foarte greu cât a fost plecat. Îmi este greu fără Bebe. El este sprijinul meu.”, a mai spus solista în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a avut întotdeauna o situație financiară foarte bună. Până să devină cunoscută, solista locuia cu soțul ei și cu copiii lor într-o cameră, la demisolul unui bloc. Le era foarte greu să se descurce cu banii atunci.

ADVERTISEMENT