Life

Maria Dragomiroiu, ținute inedite la nunta lui Gheorghe Gheorghiu. Cum s-a îmbrăcat solista

Maria Dragomiroiu a fost în centrul atenției la nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu aleasa inimii sale, Gabriela Băncescu. Evenimentul mult așteptat a avut loc în Statele Unite ale Americii.
15.11.2021 | 17:11
Maria Dragomiroiu tinute inedite la nunta lui Gheorghe Gheorghiu Cum sa imbracat solista
Maria Dragomiroiu a strălucit la nunta lui Gheorghe Gheorghiu. Ce ținute a ales. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a purtat două ținute inedite la cununia prietenului ei apropiat, unde alături de soțul ei, Bebe Mihu, a fost părinte spiritual.

Solista în vârstă de 66 de ani a atras toate privirile cu vestimentațiile alese pentru nuntă. Cântăreața a îmbrăcat pentru Biserică un costum popular cu motive tradiționale de culoare vișiniu.

ADVERTISEMENT

Ținuta a fost accesorizară cu o bentiță în aceeași nuanță, în timp ce pentru petrecerea de la restaurant Maria Dragomiroiu a optat pentru alte piese vestimentare.

Maria Dragomiroiu, în centrul atenției la nunta lui Gheorghe Gheorghiu. Ce ținute a ales

Cântăreața de muzică populară a schimbat registrul hainelor când s-a terminat cununia religioasă și a mers pe o ținută elagantă, dar care să îi ofere foarte multă lejeritate.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Maria Dragomiroiu a ales un costum din două piese de culoare maro. Fusta de lungime medie i-a dat voie să danseze toată noaptea.

Pantofii cu toc și bentița neagră de pe cap au completat ținuta, nașa fiind în centrul atenției până la terminarea evenimentului care a ținut până-n zori.

ADVERTISEMENT

Solista nu este singura care a strălucit la nunta lui Gheorghe Gheorghiu, ci și soțul ei, Bebe Mihu, care a mers pe mâna unui costum bleumarin, o cămașă albă și cravată albastră.

Cei doi soți au fost sufletul petrecerii la nunta din America, care s-a desfășurat alături de peste 550 de invitați, duminică, 14 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT
Maria Dragomiroiu, la nunta lui Gheorghe Gheorghiu
Maria Dragomiroiu, la nunta lui Gheorghe Gheorghiu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gheorghe Gheorghiu, nuntă departe de România. Ce a declarat

„Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa.

Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane”, spunea Gheorghe Gheorghiu la Antena Stars înainte de eveniment.

Înainte de nuntă solistul a mai precizat că partenera sa de viață nu va alege o rochie de mireasă tipică, ținuta fiind însă de culoare albă.

ADVERTISEMENT