Life

Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa 3, divorțează! Anunțul care i-a lăsat cu gura căscată pe fani

Maria și Liviu Olteanu, cei care au câștigat cel de-al treilea sezon al competiției Mireasa, divorțează! Vestea a căzut ca un trăznet pentru fanii show-ului.
18.11.2021 | 13:28
Maria si Liviu Olteanu castigatorii Mireasa 3 divorteaza Anuntul care ia lasat cu gura cascata pe fani
Liviu și Maria de la Mireasa divorțează. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Iubirea a durat puțin pentru Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 al reality-show-ului matrimonial Mireasa. Cei care s-au căsătorit în direct la finalul lunii august nu mai sunt împreună.

Maria a fost cea care a făcut anunțul trist și a cerut să nu fie deranjată și să nu fie întrebată despre acest subiect, suferința ei fiind una vizibilă.

ADVERTISEMENT

Nu se știe ce s-a întâmplat între cei doi de s-a ajuns la divorț după nici 3 luni de la căsătoria făcută în văzul întregii Românii.

Maria și Liviu de la Mireasa 3 divorțează: „Am găsit o ușă închisă”

„Nu mai îmi puneți întrebări despre Liviu, vă rog frumos. Nu ne-am împăcat, nu ne vom împăca. Am venit la Giurgiu să vorbesc cu el. Am venit să repar ceva. 

ADVERTISEMENT

Am zis că sunt femeie și e de datoria mea să încerc. Am găsit o ușă închisă, un loc unde nu era Liviu. Când l-am sunat, mi-a spus că e departe și că ne vedem la divorț. Nu mai vorbiți, nu mai scrieți nimic. Vreau ca toată lumea să fie alături de el, cine vrea, doar că eu sunt eu”, a povestit Maria Olteanu în mediul online.

Fanii au comentat această veste-șoc, iar mulți dintre cei care i-au urmărit la Mireasa au scris că ea a tras mai mult pentru căsnicie, în timp ce comportamentul lui Liviu era unul previzibil.

ADVERTISEMENT

Internauții îi acuză pe cei doi că s-au folosit de competiția de la Antena 1 și s-au prefăcut doar pentru a câștiga marele premiu. La polul opus, o altă pereche formată în cadrul sezonului 3, care nu a reușit să convingă publicul, a făcut nunta în afara competiției.

Liviu a șters toate pozele cu Maria

Blaze și Izabela n-au vrut să profite de emisiunea de la Antena 1. Au decis să se căsătorească departe de lumina reflectoarelor, evenimentul fiind gândit doar pentru cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Legat de despărțirea dintre Liviu și Maria, fanii au constatat deja că de la o vreme, pe pagina de Instagram a lui Olteanu nu se mai găsește nicio fotografie alături de încă soția lui în acte.

Liviu a șters toate pozele pe care le avea cu Maria. Acum publică doar imagini de la evenimentele sale, bărbatul fiind un cunoscut cântăreț de muzică populară. De altfel, recent, acesta a fost la Madrid, unde a cântat pentru comunitatea de români de acolo.

 

ADVERTISEMENT
Tags: