Sporturi

Maria Șarapova se mărită! „A fost micul nostru secret”. Cine este soțul rusoaicei

18.12.2020 | 09:14
Maria Sarapova se marita A fost micul nostru secret Cine este sotul rusoaicei
Maria Șarapova se mărită! „A fost micul nostru secret”. Cine este soțul rusoaicei. FOTO: Instagram Maria Șarapova
ADVERTISEMENT

Maria Șarapova (33 de ani) a spus „Da!” pentru totdeauna.  Retrasă din tenis în 2020, rusoaica a dat de înțeles că să va mărita cu iubitul ei, Alexander Gilkes (41 de ani).

Șarapova a postat pe contul oficial de Instagram o fotografie în care apare alături de Gilkes și care este însoțită de mesajul „Am spus ‘Da!’ din ziua în care ne-am cunoscut. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa?”.

ADVERTISEMENT

Cuplul Șarapova – Gilkes a luat decizia să facă un nou pas pe drumul pe care au ales să meargă împreună, după ce și-au oficializat relația și au făcut-o publică prima dată în anul 2018.

Se mărită Maria Șarapova! Alexander Gilkes este alesul rusoaicei

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria Sharapova (@mariasharapova)

Gilkes nu a rămas dator și a postat și el un mesaj de dragoste pentru Șarapova: „Mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit. Privesc înainte spre o viață întreagă în care să te iubesc și în care să învăț de la tine”, a scris viitorul soț al Mariei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexander Gilkes (@gilkesa)

Fost lider WTA și câștigătoare a cinci turnee de Grand Slam, Maria Șarapova nu este la prima relație de notorietate. În perioada 2012-2015, după despărțirea de baschetalistul Sasha Vujacic, rusoaica a fost împreună cu jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov (29 de ani).

Între relația cu Dimitrov și cea cu Gilkes, Șarapova a avut o scurtă aventură și cu Adam Levine (41 de ani), solistul trupei Maroon 5.

ADVERTISEMENT
  • Maria Șarapova a jucat la Australian Open 2020 ultimul meci al carierei sale, fiind eliminată în primul tur de Donna Vekic.

Cine este Alexander Gilkes

Născut pe 16 iulie 1979, la Londra, Alexander Gilkes este un afacerist britanic, care a crescut în capitala Angliei.

ADVERTISEMENT

Viitorul soț al Mariei Șarapova locuiește din 2004 în Statele Unite ale Americii, la New York. În urmă cu trei ani, revista de business„Fast Company” l-a numit pe Alexander Gilkes drep cel mai creativ antreprenor. Anul acesta, britanicul a fost inclus în top „100 de oameni puternici din lumea artei”.

Căsnicia cu Maria Șarapova nu va fi prima pentru omul de afaceri în vârstă de 41 de ani. În perioada 2012-2017, Gilkes a fost însurat cu designerul Misha Nonoo.

 

ADVERTISEMENT