Life

Simona Gherghe, înlocuită de Antena 1! Ce se întâmplă cu Mireasa din toamnă

Simona Gherghe va fi înlocuită la Antena 1 în perioada următoare! Prezentatoarea nu va mai prezenta Mireasa, sezonul 7 ajungând la final.
10.07.2023 | 17:45
Simona Gherghe inlocuita de Antena 1 Ce se intampla cu Mireasa din toamna
Simona Gherghe, înlocuită la Antena 1. Foto: Antena 1/ Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe va fi înlocuită la Antena 1 de o altă prezentatoare. Dianna Rotaru va fi în locul realizatoarei show-ului Mireasa, după încheierea celui de-al șaptelea sezon.

Simona Gherghe dispare de pe sticlă. Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa

Anunțul a fost făcut, în direct, în finala Mireasa 7, transmisă azi, 10 iulie, de la ora 14.00. În marea finală a reality-show-ului matrimonial a fost invitată Dianna Rotaru, chiar înlocuitoarea gazdei, care a vorbit despre noua emisiune de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Este vorba tot despre un dating show, dar care nu se va lăsa cu nunți, dedicat persoanelor trecut de 30 și de 40 de ani care vor o nouă șansă la iubire. Dianna Rotaru va fi în locul prezentatoarei Simona Gherghe timp de cinci săptămâni, de luni până vineri de la ora 14:00.

În cadrul acestui concurs, mai multe fete și băieți vor locui în aceeași casă, de data asta fără soacre, așa cum este formatul Mireasa. Fanii concursului al cărui sezon s-a terminat azi nu trebuie să dispere, totuși! Simona Gherghe va reveni pe post la sfârșitul lunii august, căci toamna aceasta se va da drumul celui de-al 8-lea sezon Mireasa!

ADVERTISEMENT

Dianna Rotaru o va înlocui pe Gherghe

„Este un nou început pentru fetele pe care le vedeți, sunt superbe, gata de un nou pas important în viața lor. Azi sunt adevărate dive, pentru că au pus emoție, au făcut sacrificii pentru a veni aici. Unele au făcut drumul cu avionul. Avem o premieră cu mari emoții.

Fiecare femeie își dorește să fie înțeleasă, ascultată. Eu sper că vom reuși să unim sufletele pereche. Proiectul Provocarea destinului îi are ca protagoniști pe cei trecuți de 30.

ADVERTISEMENT

Dragostea nu are vârstă. Vor fi doar cinci săptămâni. E un timp foarte scurt în care se vor întâmpla lucruri intense”, a dezvăluit Dianna Rotaru despre emisiunea „Provocarea destinului”, la Antena 1.

Simona Gherghe a ținut să o completeze imediat pe colega ei de trust și i-a liniștit pe telespectatori. Mireasa va reveni în fața lor, la finalul lunii august 2023.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe revine la finalul lunii august cu sezonul 8 Mireasa

Totodată, Simona a ținut să precizeze că reality-show-ul prezentat de Dianna Rotaru va fi diferit. „Să nu se aștepte la nunți la finalul sezonului! Ne întoarcem la sfârșitul lunii august cu noul sezon Mireasa. Telespectatorii să stea liniștiți că ne întoarcem!”, a declarat Simona Gherghe.

Sezonul 7 Mireasa s-a terminat luni, 10 iulie 2023. Marea finală a durat trei ore și a fost în direct, așa cum s-au obișnuit telespectatorii de-a lungul celor 125 de ediții ale acestui sezon.

Maria și Antonio, marii câștigători

Concursul a fost câștigat de Maria și Antonio, votați în proporție de 28%, la o scurtă distanță de cel mai controversat cuplu al ediției, Hatice & Mihai. Toate cele cinci cupluri finaliste s-au căsătorit în finala transmisă de Antena 1, un adevărat record, de altfel!

Mirii și-au rostit jurămintele, promițându-și reciproc că nu o să se dezamăgească în afara casei. Pe locul al treilea, în topul telespectatorilor, au fost Cătălina și Vlad (24%), urmați de Dani și Daiana, respectiv Simona și Andrei.

Mireasa este, de ani buni, cel mai urmărit reality-show matrimonial din România. Concursul a mai fost difuzat și sub alte variante de nume până acum. Înainte, show-ul s-a numit „Mireasă pentru fiul meu” și a fost prezentat de Mirela Vaida. În prima variantă a sa, acest reality era cunoscut publicul sub denumirea „Noră pentru mama”, pe vremea când era difuzat la Kanal D.

ADVERTISEMENT