Life

Cine este și cu ce se ocupă Marian Capet, concurent în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Marian Capeț a acceptat invitația lui Nea Marin de a participa la noua emisiune de pe Antena 1. Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară a avut premiera pe 6 decembrie.
07.12.2021 | 14:59
Cine este si cu ce se ocupa Marian Capet concurent in emisiunea Poftiti pe la noi Poftiti prin tara
Marian Capeț, unul dintre invitații lui Nea Marin în noua emisiune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Marian Capet este una dintre cele patru vedete, care, în ediția de pe 6 decembrie, i s-au alăturat lui Nea Marin în cel mai nou proiect al acestuia, ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Concurentul a accepta imediat provocarea lui Nea Marin, mai ales că nu este pentru prima dată când dă curs unei asemenea invitații. Printre lucrurile cu care Marian se poate mândri se numără și relațiile de prietenie pe care le-a legat cu vedetele din România în urma colaborărilor reușite.

Cine este Marian Capeț  de la ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”

De-a lungul timpului, Marian Capeț s-a confruntat cu o problemă cu care treptat a învățat să trăiască. Oamenii din jurul său obișnuiesc să îi greșească de fiecare dată numele, strigându-l „Carpet”. Prietenii hairstylistului au adoptat imediat această poreclă, iar Marian susține că, în prezent, nimeni nu i se mai adresează cu realul său nume de familie. Totuși, concurentul lui Nea Marin este de părere că această greșeală a oamenilor nu a făcut decât să creeze un brand.

ADVERTISEMENT

Marian Capeț, hairstylistul la care apelează mai multe vedete

Hairstylistul este cunoscut de multe vedete din România, care apelează periodic la serviciile sale. Marian deține, în București, un salon, și, dacă există ceva care îl face să se simtă împlinit, acel lucru este chiar meseria sa. Invitatul lui Nea Marin le arată urmăritorilor săi de pe Instagram tot felul de coafuri sau tunsori pe care le-a experimentat alături de vedete precum Iuliana Luciu, Doinița Oancea, Ruby, Raluka, Ilona Brezoianu, Carmen Grebenișan, Daiana Anghel și Ana Morodan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Capet.ro (@capet.ro)

Prima experiență a lui Marian alături de Nea Marin

La începutul anului 2021, Marian Capeț a fost invitat să participe, alături de prietena sa, Ana Morodan, dar și de Doinița Oancea și Adrian Teleșpan la emisiunea „Poftiți la circ”. Cei patru au fost nevoiți să lucreze cot la cot cu Nea Marin, pentru a putea organiza la timp nunta lui Sony, directorul Circului Bellucci.

ADVERTISEMENT

M-am bucurat, pentru că lucrez în industria asta în care am contact destul de des cu mirese și nunți și organizatori de nunți”, declara Marian Capeț pe atunci.

Pentru că știa că Nea Marin obișnuiește să îi pedepsească pe Liviu și Andrei, dar și pe cei care nu îi ascultă indicațiile, hairstylistul a încercat să se conformeze instrucțiunilor primite, motiv pentru care a atras foarte repede simpatia coregrafului. Nunta organizată de întreaga echipă a fost un real succes, iar Marian s-a ocupat, așa cum era de așteptat, de coafura miresei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Capet.ro (@capet.ro)

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, noul proiect al lui Nea Marin

Nea Marin a pregătit și în această iarnă o emisiune specială, care marchează cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi”. Chiar dacă numele nu este același, ideea din spatele proiectului este asemănătoare. Invitații din fiecare emisiune vor fi nevoiți să muncească cot la cot cu coregraful pentru a putea se bucura la final de o petrecere pe cinste.

Am bătut ţara de la un capăt la celălalt şi fiecare săptămâna se va încheia cu un lucru extraordinar, cu ceea ce mă reprezintă pe mine – un târg ca pe vremurile când eram eu copil. Vorbim de un târg adevărat, organizat la marginea satului, la care am invitat toţi meşterii populari locali”, a declarat Nea Marin în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Nea Marin va fi pentru câteva zile primar în mai multe localități din țară. Deși nu se va putea bucura de drepturi depline, acesta va face tot posibilul să le schimbe viețile oamenilor din comunitățile respective. Prima oprire a fost la Svinița, o comună din Mehedinți.

În prima ediție de seara trecută, Nea Marin i-a pus la muncă pe Cătălin Rizea, Adda, Marian Capeț și Iuliana Luciu. Emisiunea va putea fi urmărită pe Antena 1 în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20:30.

De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a explicat Nea Marin.

ADVERTISEMENT