Life

Marian Cleante a trecut prin adevărate traume: „Am cântat pe stradă pentru că impresarul mi-a dat țeapă”

Marian Cleante a povestit drama prin care a trecut la începutul carierei sale, momentul care, de fapt, i-a schimbat viața.
02.05.2023 | 14:35
Marian Cleante a trecut prin adevarate traume Am cantat pe strada pentru ca impresarul mia dat teapa
Marian Cleante, soțul Dianei Matei vorbește despre cea mai mare țeapă. A ajuns să cânte pe stradă
ADVERTISEMENT

Diana Matei și Marian Cleante sunt printre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere. Sunt nelipsiți de la evenimente și emisiuni tv și, ori de câte ori au ocazia ne încântă cu melodiile lor. În trecut,  a fost dezvăluit că artista ar încasa între 5000  și 8000 de euro pentru un singur spectacol. Recent, cei doi au spus cât de greu le-a fost la început să facă bani. În plus, Marian a vorbit și despre momentele în care a ajuns să cânte pe stradă.

Marian Cleante a făcut dezvăluiri despre momentele grele în care a cântat pe străzile din Franța

Marian Cleante este un artist cu ștate vechi și a început să cânte de la o vârstă fragedă. Imediat după Revoluție cântărețul a primit țeapa vieții lui de la impresarul cu care colabora.

ADVERTISEMENT

„Am plecat în Franța după Revoluție, acolo unde trebuia să mă întâlnesc cu impresarul meu. Era prin anii `90 când am ajuns acolo, nu mai fusesem niciodată.

Trebuia să mă văd cu impresarul meu de atunci, doar că nu a mai venit. Am reușit să mă descurc totuși. Aveam un unchi în Paris și l-am căutat să stau la el. Am cântat pe stradă pentru a câștiga bani”, a spus Marian Cleante la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Diana Matei  i-a fost mereu alături soțului ei, Marian Cleante, și l-a susținut. Cu toate că, la acel moment nu erau împreună, artista spune că știe că Marian se descurcă în orice situație. Diana a spus că ei sunt ariști și nu ar avea cum să „moară de foame”. Până la urmă vocea și talentul nu le fură nimeni.

„Noi suntem artiști, nu avem cum să murim de foame. Putem în orice moment să cântăm și să câștigăm bani”, a spus Diana Matei la Vorbește Lumea, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Diana Matei, despre gelozia din cuplul lor: „Marian știe, până la urmă, ce are acasă”

Diana Matei și soțul ei, Marian, sunt împreună de 20 de ani și au un copil în vârstă de 8 ani. Cei doi formează un cuplu atât în realitate, cât și pe scenă, acolo unde profesionalismul intervine cu desăvârșire.

Cei doi au dezvăluit că nu au stat despărțiți nici măcar o lună de când sunt împreună, însă asta nu-i împiedică să meargă și separați la evenimente. Întrebat dacă este gelos pe soția sa cu 10 ani mai tânără decât el, Marian Cleante a susținut că nici nu se pune problema de așa ceva. Cu toate că Diana este o femeie frumoasă, el știe „ce are acasă”, așa că gelozia nu își are locul la ei în căsnicie.

ADVERTISEMENT

Diana Matei și Marian Cleante și-au cumpărat casă în pandemie, dar nu s-au mutat nici acum

Cei doi artiști și-au cumpărat o locuință în Pantelimon Dobroești în perioada pandemiei, însă nu au reușit să se mute nici până acum. Diana a povestit că mai mici detalii de pus la punct și speră să se mute până la sfârșitul acestui ani. Întrebați de ce a durat atât de mult până să se mute, cei doi au spus că perfecționismul îi caracterizează așa că au vrut să vadă că totul iese așa cum își doresc.

„Dacă ne-a luat cheful să luăm o casă mare trebuie să stăm să o mobilăm, să o aranjăm. Noi sperăm să ne mutăm de Crăciun. Îmi place ideea de a mă muta într-o casă nouă când este totul gata. Așa am putea să ne mutăm și în toamnă, dar vreau să fie totul perfect”, au dezvăluit cei doi acum puțin timp la Teo Show.

ADVERTISEMENT