News

Marian Godină critică protestul polițiștilor de la Cotroceni: ”Mergeți la privat că se dau sporuri babane”

24.02.2021 | 23:13
Marian Godina critica protestul politistilor de la Cotroceni Mergeti la privat ca se dau sporuri babane
ADVERTISEMENT

Cunoscutul polițist Marian Godină a reacționat extrem de acid după protestul omologilor săi din Poliție care a avut loc miercuri la Cotroceni și care s-a soldat cu o serie de incidente, după ce unii participanți au aprins fumigene. 

Godină a lansat un mesaj critic, pe reţelele de socializare, la adresa polițiștilor care au protestat marți şi miercuri în fața Palatului Victoria şi la Cotroceni pentru a atrage atenția președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a recomandat celor nemulțumiți de actuala situație salarială în care se află, să meargă la privat pentru ”sporuri babane”.

Marian Godină, după protestul polițiștilor de la Cotroceni: ”Mergeți la privat că se dau sporuri babane”

Sute de polițiștii au protestat miercuri la Cotroceni, acolo unde s-au îmbrâncit cu jandarmii și au aruncat fumigene.  Aceștia au ieșit în stradă fiind nemulțumiți de înghețarea salariilor și a sporurilor. Câțiva sindicaliști din Poliție s-au contrat cu jandarmii și au aruncat cu fumigene, după care i-au acuzat pe jandarmi că sunt pregătiți să folosească forța.

ADVERTISEMENT

După aceste mișcări de stradă, polițistul Marian Godină, cel care nu s-a solidarizat niciun moment cu acțiunea colegilor săi, a lansat un mesaj critic pe reţelele de socializare la adresa polițiștilor de care spune că s-a delimitat prin articolele pe care le-a scris pe acest subiect în ultimele zile.

”Văzând protestele de azi ale unor polițiști care au aprins fumigene și s-au certat cu jandarmii, nu pot decât să mă felicit încă o dată pentru articolele pe care le-am scris pe tema protestelor polițiștilor, delimitându-mă astfel de ei. Mergeți la privat că se dau sporuri babane”, a scris Marian Godină pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Godină, mesaj pentru polițiștii care l-au înjurat

Ulterior, Godină a revenit cu o nouă postare pe site-ul de socializare în care le transmite un mesaj celor care l-au înjurat pentru poziția sa. Polițistul nu este supărat pe colegii săi, ba dimpotrivă, le spune că îi fac postarea mult mai virală.

Pentru polițiștii revoltați care mi-au comentat la postarea de mai devreme și m-au înjurat, jignit etc. Fiți atenți aici la mine, că vă explic cât de frumos pot.

ADVERTISEMENT

Când unul dintre voi comentează la mine pe pagină, postarea devine și mai virală. Nu contează că înjurați, că jigniți, că aruncați cu lături. Postarea devine și mai vizibilă, iar eu trebuie să recunosc că voi dormi la fel de bine, înjurat sau neînjurat, asta dacă nu voi avea simptome după vaccinul de azi. (momentan n-am)

Cu alte cuvinte, domnilor, comentând pe pagină, tocmai v-ați lăsat folosiți. De mine. A doua oară pe ziua de azi. Prima oară a fost la protest. De alții”, scrie agentul.

ADVERTISEMENT
Tags: