Life

Marian Golea dă vești fabuloase pentru 3 zodii! Au parte de două luni de vis

Vești fabuloase pentru trei zodii de la Marian Golea. Acestea vor avea parte de două luni foarte bune, cu multe vești frumoase.
17.03.2023 | 22:30
Marian Golea da vesti fabuloase pentru 3 zodii Au parte de doua luni de vis
Marian Golea dă vești fabuloase pentru 3 zodii! Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Marian Golea dă vești fabuloase pentru trei zodii. Acestea au parte de două luni de vis, iar pentru unele se îndeplinesc toate dorințele.

Marian Golea, vești fabuloase pentru zodii

Șobolanul este nepăsuit în luna aceasta și sfatul pentru el de la astrolog este să nu intre în discuții în contradictoriu. Poate exista și o pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Bivolul are parte de un mesaj clar de la astre: poți să faci tot ceea ce vrei, numai dacă îți pui în cap. Se întoarce norocul pentru acești nativi, care își dau seama că pot să facă tot ce vor.

Bivolul poate avea parte de așa numitele accidente bune, adică lucruri care pot părea dăunătoare la început dar care sunt unele pozitive. Vești bune sunt și pentru Tigrii, care trebuie să încerce tot ce le trece prin cap, pentru că au toate șansele să aibă succes.

ADVERTISEMENT

Iepurele din zodiacul chinezesc au parte de o lună foarte energică, dar pot avea accidente la picioare. „Nu alergați, nu jucați fotbal, atenție fotbaliștilor”, a spus Marian Golea. Poți avea ghinion, dar trebuie să scapi de ele cu faptele bune!

Dragonul pot să folosească unele beneficii pe care le-au primit de mai mult și sfatul de la astrolog este să iasă din monotonie și să încerce să avanseze.

ADVERTISEMENT

Ce le așteaptă pe celelalte zodii. Sunt vești bune pentru ele

Șarpele are multă putere, dar sunt sfătuiți să nu facă lucruri haotice și să se organizeze foarte timp, a mai spus astrologul la Prima TV. Calul este „regina balului” conform astrologului, la fel ca Bivolii și i se îndeplinește tot ceea ce vrea. Și cu banii stau foarte bine acești nativi. „Se angajează la fabrica de cașcaval”, spune Marian Golea.

Oaia are două luni de vis și sunt „pe cai mari”, au parte de tot ce vor, doar că trebuie să fie atenți la starea lor de sănătate, a precizat astrologul Marian Golea.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au parte de steaua învingătorului și orice face are parte de mult succes. Acesta poate să își găsească prieteni sau chiar o iubire. Cocoșul trebuie să fie mai conservator în luarea unor decizii, iar Câinele are o lună destul de bună. Mistrețul o duce foarte bine, dar pot exista unele scandaluri.

ADVERTISEMENT
Tags: