Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marian Iancu, reacție în scandalul golului anulat de Colțescu lui Coman: „E campanie pentru unii, nu contra lui Gigi Becali!

Marian Iancu, fostul patron din fotbalul românesc, a reacționat în scandalul provocat după anularea golului lui Florinel Coman de Sebastian Colțescu.
12.12.2023 | 15:15
Marian Iancu reactie in scandalul golului anulat de Coltescu lui Coman E campanie pentru unii nu contra lui Gigi Becali
Marian Iancu a comentat faza controversată în urma căreia golul lui Florinel Coman a fost anulat cu CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu i-a anulat golul lui Florinel Coman din derby-ul CFR Cluj – FCSB (1-1) pentru un presupus fault al lui Valentin Crețu. Inițial, „centralul” validase reușita, însă arbitrul a revenit asupra deciziei după intervenția VAR. Marian Iancu a comentat faza controversată și a invocat o presupusă conspirație în fotbalul românesc.

Marian Iancu, reacție în scandalul golului anulat de Colțescu lui Coman: „E campanie pentru unii, nu contra lui Gigi Becali!

Florinel Coman a reușit să îl învingă pe Sava cu un șut magnific de la distanță. Reușita „șeptarului” de la FCSB a fost anulată, după ce Găman l-a chemat la margine pe Sebastian Colțescu pentru a revedea un presupus fault al lui Valentin Crețu asupra lui Otele.

ADVERTISEMENT

Marian Iancu susține că intrarea lui Valentin Crețu trebuia sancționată cu fault. Fostul patron de la Poli Timișoara a explicat la FANATIK SUPERLIGA că odată ce a intervenit VAR-ul trebuia să își facă treaba.

„Chiar am văzut meciul. Se demonstrează că frumusețea fazei, frumusețea fotbalului pot fi afectate și de rigorile fotbalului. Din punctul meu de vedere, a fost fault.

ADVERTISEMENT

Faptul că arbitrul a lăsat să continue faza și s-a întors după ce a fost sesizat în concret de către VAR, într-adevăr, afectează ceea ce s-a întâmplat după, adică o fază fantastică. 

Tind către regulament, tind către rigoare. Odată ce a intervenit VAR-ul trebuie să își facă treaba, oricât de dureros ar fi și cât de mult ar fi afectată frumusețea fotbalului”, a declarat Marian Iancu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Marian Iancu invocă o conspirație în fotbalul românesc: „Nu împotriva lui Gigi Becali, ci campanie pentru unii”

Golul anulat al lui Florinel Coman a provocat un scandal monstru în fotbalul românesc. Dumitru Dragomir a precizat la „MAX Profețiile lui Mitică” faptul că Gigi Becali este victima Federației Române de Fotbal. Marian Iancu susține că există posibilitatea ca în fotbalul românesc să existe o conspirație.

Totuși, fostul finanțator din fotbalul românesc a precizat că există o conspirație nu împotriva unora, ci în favoarea altora. „Aș reformula. Eu cred că e o campanie pentru unii, nu e împotriva altora. Deci dacă este, și cam așa pare, este pentru unii, nu împotriva altora.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să-ți răspund direct, nu cred că există o campanie împotriva lui Gigi Becali sau a FCSB-ului, e pentru alții. Nu vreau să intru într-o dispută pentru că nu are rost cu cei pe care îi vizez.

„Fotbalul românesc are nevoie de Gigi Becali”

(n.r. CFR Cluj?) Fiecare înțelege ce vrea. Este o conspirație pentru unii, ci nu împotriva altora. Sunt doi patroni puternici care investesc serios cu filosofii diferite. Unul investește în salarii, altul în transferuri.

Sunt două filosofii diferite, dar care în final cele două echipe ajung în vârf cu mici alte întâmplări care confirmă regula cum a fost Farul anul trecut. Asta se întâmplă foarte rar, doar să confirme o anumită regulă că cei care au această filosofie de a investi într-o formă sau alta au câștig de cauză. 

Cineva nu operează împotriva lui Gigi Becali, fotbalul românesc având nevoie de Gigi Becali, ci operează pentru altcineva într-un anumit sens, interes sau alte taine care sunt greu de descoperit”, au fost cuvintele lui Marian Iancu, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Marian Iancu, reacție în scandalul golului anulat de Colțescu lui Coman

ADVERTISEMENT