Life

Mariana Cojocaru, avertizări pentru zodii. Anul Dragonului de Lemn schimbă vieți: „Este magic”

Mariana Cojocaru, previziuni despre anul Dragonului de Lemn. Horoscopul aduce vești bune pentru o parte dintre nativi, dar îi afectează pe alții.
11.02.2024 | 13:49
Mariana Cojocaru avertizari pentru zodii Anul Dragonului de Lemn schimba vieti Este magic
Mariana Cojocaru a realizat horoscopul chinezesc al anului 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru a realizat un horoscop chinezesc pentru 2024 și a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte nativii. Se produc schimbări uriașe, atât la nivel micro, cât și macro, iar nativii care știu că obișnuiesc să fie răutăcioși au fost avertizați.

Mariana Cojocaru, horoscop chinezesc 2024

Noul an chinezesc a început pe data de 10 februarie 2024 și se va încheia pe 28 ianuarie 2025. Astfel că, pentru Antena 3 CNN, Mariana Cojocaru a realizat un horoscop și le-a spus nativilor ce le aduce anul Dragonului de Lemn.

ADVERTISEMENT

Mitologia chinezească arată că următoarele luni vor fi unele cu totul speciale. Dragonul de Lemn îi va ajuta pe unii, dar îi va defavoriza pe cei care nu au intenții bune, după cum a dezvăluit astrologul.

Prin urmare, nativii trebuie să fie foarte atenți atunci când vine vorba de acțiunile lor. „Este un an aparte, conform mitologiei chinezești. Îi favorizează în mod deosebit pe cei loiali, ceva asemănător cu filmul Dragonheart.

ADVERTISEMENT

Îi defavorizează pe cei care vor scoate flăcări pe gură și pe nări, adică oamenii agresivi, rău voitori, cinici, cu moralitate îndoielnică. Este un an unic, magic, dar dacă ești bătăios, înțelept și diplomatic.

Conform axei dragonului, ani asemănători au mai fost în 1977, 1989 și 2012. Evenimente majore au fost în acei ani, de aceea și reamintesc. Prin urmare, lemnul poate fi șlefuit. Dragonul este considerat un animal magic, de poveste”, a declarat Mariana Cojocaru în acest horoscop chinezesc pentru 2024.

ADVERTISEMENT

Lumea va avea noi lideri

Anul Dragonului de Lemn va aduce schimbări la nivelul întregii lumi, spune Mariana Cojocaru. Acest semn chinezesc va face ca liderii mari să se schimbe, alte personalități se vor sacrifica pentru popor.

De asemenea, Dragonul de Lemn are mai multe cununi de oferit celor sârguincioși, în timp ce de acei oameni care nu-și onorează promisiunile va avea grijă. Ei vor primi lecții pe care să le țină minte pentru mult timp.

ADVERTISEMENT

„Cei care sunt sculptori de vieți vor fi favorizați. Cei care sunt tenace și iscusiți. Este anul schimbărilor radicale, structural vorbind. Doar cei onești vor primi cununa aurie a dragonului, cei altruiști și generoși.

Cununa albastră o vor primi specialiștii, oamenii cu suflet, cu mâini de aur. Cercetătorii vor primi cununa verde. Dragonul roșu susține noii lideri care se sacrifică pentru popor și pentru cauze înalte. Nicidecum pe cei care au interese personale. Este anul armoniei versus haosul.

Dragonul de lemn va pedepsi asupra pe cei care spun că vor să facă ceva și nu-și onorează promisiunile. Pe mapamond vor fi schimbări majore. Se vor schimba conducătorii, liderii mari”, a completat Mariana Cojocaru în acest horoscop chinezesc pentru 2024.

ADVERTISEMENT