Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marica se teme de un eventual meci decisiv România – Elveţia: „O să ne dea 3 dacă vor putea!”

Ciprian Marica nu vrea să se gândească la variante în care echipa națională a României va depinde de rezultatul de la meciul cu Elveția. Avertisment pentru „tricolori”.
18.11.2023 | 16:35
Marica se teme de un eventual meci decisiv Romania  Elvetia O sa ne dea 3 daca vor putea
Ciprian Marica se teme de meciul României cu Elveția. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica, fostul mare atacant al naționalei României, a intervenit la FANATIK SUPERLIGA înainte de Israel – România. Ce spune acționarul minoritar al lui Farul despre meciul decisiv de calificare la Campionatul European.

Ciprian Marica se teme de meciul României cu Elveția: „Nu vreau să mă gândesc”

Horia Ivanovici l-a întrebat pe Ciprian Marica dacă elvețienii vor da 100% pe Arena Națională în cazul în care vor fi deja calificați după meciul cu Kosovo: „Vreau să te întreb ceva. După cum știi mentalitatea jucătorilor de afară. Dacă de exemplu Elveția e calificată, vine la București să joace sau va închide ochii tacit, fără vreo înțelegere, să fie un egal să mergem și noi. 

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica nu ia în calcul așa ceva și nici nu vrea să se gândească: „N-aș merge atât de departe cu gândirea. Nu vreau să mă gândesc însă la ratarea calificării”.

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA insistă pe acest subiect și ia în calcul ca Elveția să vină să câștige și în cazul în care e deja la Euro: „Nu, nu, nu. Mă refer la vreun blat. Știi cum e, nu o să mai tragă. Vin la București, sunt calificați, noi vrem un egal, nu trag nici ei. Eu la asta mă refer, la o chestiune acolo în teren, adică să nu se omoare cu firea. 

ADVERTISEMENT

E în mentalitatea lor sau dacă pot o să ne dea trei? Mai ales cu câtă aroganță se uită ei de sus la români. Cred că mamă ce le-ar plăcea să ne scoată afară, să ne strice bucuria la București. Mai ales cât ne iubesc elvețienii, ne adoră ca nație. Vorbesc doar de aristocrații din România”. 

Ciprian Marica, avertisment în privința Elveției: „Niciodată. Nu ne fac cadouri. Vom avea un meci greu la București”

Ciprian Marica este convins că Elveția va juca pe bune cu România în orice condiții: „Niciodată, nu ne fac cadouri. Eu sunt convins că vom avea un meci greu la București. Eu cred că dacă vor putea să ne dea trei o să ne dea. Nu vreau să mă gândesc la meciul ăla. Important e primul meci cu Israel. 

ADVERTISEMENT

Nu va fi facil. Nu trebuie să stăm să ne bazăm nicidecum pe meciul ăla, că vezi Doamne ar fi Elveția calificată. Nu, e periculos. Hai să câștigăm noi cu Israel”, a mai spus fostul internațional cu 71 de meciuri și 25 de goluri marcate pentru România.

Jurnalistul nu exclude nici posibilitatea ca Elveția să fie motivată financiar: „Crede-mă, dacă ajungem la meci decisiv jur că o să primească primă numai să ne încurce. Pe cuvântul meu îți spun”.

ADVERTISEMENT

De ce Elveția va juca să câștige contra României chiar dacă va fi deja calificată

Marica e sigur că dacă Elveția se califică înainte de meciul cu noi tot va fi motivată să îi învingă pe „tricolori”: „Ideea e că dacă se califică joacă ăia care nu prea jucau deobicei și care vor să demonstreze. Mai bine nu. Nu vreau să mă gândesc la meciul ăsta. Pe mine mă interesează primul meci”. 

Horia Ivanovici i-a adus aminte lui Marica, de imaginile disperării de la meciurile din campania de calificare: „N-aș vrea să te văd pe Arena Națională mușcându-ți pumnii ca la alte meciuri”. Fostul atacant nici nu vrea să își mai aducă aminte: „Sper să nu, Doamne ferește”.

Nu trebuie să ratezi FANATIK SUPERLIGA! E LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Rapid player

ADVERTISEMENT