Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pierderi importante pentru Israel înaintea meciului cu România: “S-a rupt la antrenamentul de aseară!”

Gabi Safta a prezentat la FANATIK SUPERLIGA ultimele informații înainte de Israel - România și a notat că Alon Hazan a pierdut câțiva jucători importanți.
17.11.2023 | 12:47
Pierderi importante pentru Israel inaintea meciului cu Romania Sa rupt la antrenamentul de aseara
Gabi Safta a prezentat la FANATIK SUPERLIGA ultimele informații înainte de Israel - România și a notat că Alon Hazan a pierdut câțiva jucători importanți. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au șansa să își asigure biletele pentru Euro 2024 dacă vor obține cel puțin un punct la întâlnirea de la Felcsut (Ungaria), programată sâmbătă, de la ora 21:45, în etapa a 9-a a preliminariilor.

Israel, pierderi însemnate pentru partida cu România

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gabi Safta a făcut un rezumat a ceea ce scrie presa din Israel înaintea jocului cu România. Informațiile cele mai importante sunt că selecționerul Alon Hazan a pierdut câțiva jucători buni pentru acest duel.

ADVERTISEMENT

”Pierderi importante ale israelienilor pentru meciul de mâne. Este sigur că Israel nu-l poate folosi pe Sagiv Yehezkel, jucătorul de la Antalyaspor care era în mare formă în Turcia. S-a accidentat în meciul cu Kosovo, joi seară a făcut o ultimă încercare, dar nu va putea juca.

A devenit indisponibil pentru meciul cu România, așa cum a fost și pentru jocul cu Elveția. Se încearcă recuperarea lui pentru marți cu Andorra, mai ales că ei speră ca acel meci să fie la fel de important.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aseară târziu, presa din Israel a anunțat că nici fundașul Gil Cohen nu va juca mâine. Fostul căpitan al naționalei de tineret s-a rupt ieri la antrenament și va lipsi o lună. Yehezkel și Cohen se alătură altor accidentați precum Solomon, Abada și Aziza”, a precizat Safta.

Ce dileme are Alon Hazan

Colaboratorul FANATIK SUPERLIGA a dezvăluit și ce scriu jurnaliștii israelieni despre posibilul ”11” care va fi folosit împotriva României. În acest moment, Alon Hazan are mai multe dubii în ceea ce privește titularii, dar și sistemul de joc.

ADVERTISEMENT

”Presa din Israel a fost extrem de mulțumită de reacția antrenorului Alon Hazan. Criticat dur că nu s-a adaptat la terenul din Kosovo, selecționerul a fost lăudat de această dată pentru tactică, pentru schimbările și reacțiile din meciul cu Elveția.

Jurnaliștii se așteaptă ca mâine Israel să folosească tot ce are mai bun în decisivul cu România. Se mizează pe folosirea lui Turgeman și pe forma bună a lui Abu Fani, dar și pe sclipirile lui Anan Khalaili. Problema este dacă în atac să fie folosită perechea de tineri Turgeman – Khalaili, foarte buni cu Elveția, sau să fie preferat Oscar Gloukh în locul lui Khalaili.

ADVERTISEMENT

La mijloc, întrebarea este dacă să fie folosit un trio atletic, Lavi – Abu Fani – Dor Peretz, sau numai doi din cei trei pentru a i se face loc lui Gloukh în linia mediană. Mai sunt două paranteze apărute în această dimineață: experiența lui Davidzada sau Roy Revivo și, de asemenea, Shlomo sau Goldberg”, a mai spus Gabi Safta.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Absențe de top pentru Israel la meciul cu România

ADVERTISEMENT