Life

Marina Voica, dramă uriașă după moartea fratelui său: ”Nu îmi vine să cred”

Marina Voica, suferință majoră după ce fratele său a murit. Ce a mărturisit cântăreața de 86 de ani despre familia din Rusia.
01.01.2023 | 20:26
Marina Voica drama uriasa dupa moartea fratelui sau Nu imi vine sa cred
Marina Voica, suferință majoră după ce fratele său a murit. Ce a mărturisit cântăreața de 86 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta trăiește de un an o dramă uriașă după ce fratele său a încetat din viață. Solistei nu-i vine să creadă ce i se întâmplă în momentul de față și ce nu reușește să facă din cauza răboiului dintre Rusia și Ucraina.

Marina Voica, suferință majoră după ce fratele său a murit. Ce a mărturisit cântăreața de 86 de ani

Marina Voica are o mare suferință în suflet. Din păcate, nu a putut să-și conducă pe ultimul drum fratele care a încetat din viață în anul 2021, înainte de Revelion și nici nu poate să-i aprindă lumânări unde este înmormântat.

ADVERTISEMENT

„Din cauza unei politici stupide că noi, oamenii obişnuiţi, n-aveam nicio vină. Nu am putut să mă duc să-l înmormântez pe fratele meu.

Peste câteva zile va împlini un an de când a murit ultimul meu om pe care l-am avut ca rudă. Nu îmi vine să cred că a fost îngropat. Eu stau numai pe posturile rusești.

ADVERTISEMENT

Este așa de complicat. Trebuie să știi în amănunte toată istoria. Putin este un militar. El nu este domnul Macron.

El se uită la toată povestea asta ca un militar. El are un plan de militar și foarte greu să înțelegi așa ceva. Nu-mi vine să cred că într-adevăr mor mii de oameni”, a spus Marina Voica pentru Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Marina Voica, adevărul despre familia din Rusia

Marina Voica nu mai are pe nimeni din familie în Rusia și a pierdut legătura cu rudele pe care le-a lăsat în urmă odată cu mutarea în România. Stabilirea în țara noastră a avut loc după ce s-a îndrăgostit de un student român.

Îndrăgita artistă nu mai vorbește de foarte mulți ani nici cu prietenii de la școală, însă de când cu conflictul dintre Rusia și Ucraina speră ca toată lumea să fie bine.

ADVERTISEMENT

Vedeta a absolvit Facultatea de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, studentul care avea să-i devină soț la vârsta de aproximativ 20 de ani. După terminarea studiilor s-a stabilit în România.

Cei doi parteneri de viață însă nu au avut o relație amoroasă de lungă durată și au ajuns să se despartă. Ulterior, Marina Voica s-a îndrăgostit de medicul cardiolog, Viorel Teodorescu.

ADVERTISEMENT