Life

Marina Voica este îngrijorată de războiul dintre Rusia și Ucraina: “Au venit prea multe pe capul omenirii”

Marina Voica este îngrijorată de războiul dintre Rusia și Ucraina și urmărește mereu știrile, dar încearcă să rămână calmă în această situație. Artista este născută în Rusia.
28.02.2022 | 13:46
Marina Voica este ingrijorata de razboiul dintre Rusia si Ucraina Au venit prea multe pe capul omenirii
Marina Voica este îngrijorată de războiul dintre Rusia și Ucraina. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marina Voica (85 de ani) este născută în Rusia și și-a exprimat îngrijorarea după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina. Artista nu mai are pe nimeni în țara natală și nici nu a mai ținut legătura cu foștii colegi de facultate.

Marina Voica, îngrijorată de războiul dintre Rusia și Ucraina

Marina Voica se teme că războiul dintre Rusia și Ucraina va afecta și România la un moment dat. În același timp, solista consideră că panica nu ajută cu nimic în această situație.  Cântăreața consideră că pacea este soluția, nu războiul.

ADVERTISEMENT

Solista de muzică ușoară se uită mereu la știri și este îngrijorată pentru situația din Ucraina, mai ales că războiul este atât de aproape de România.

“Eu stau zi și noapte la televizor, totul se transmite în direct, o secundă nu se oprește. Se dă mereu breaking news, în fiecare clipă se transmite ceva nou, ceva extraordinar…

ADVERTISEMENT

Sunt foarte îngrijorată, fiindcă România este condamnată pentru poziția ei geografică… Nu avem încotro. Sigur că lumea e speriată, doar să nu facă isterie din asta, că este foarte  periculos.

După ce că avem și Covid, asta ne mai lipsește! Au venit prea multe pe capul omenirii, poporul nu are nicio vină! Între război și pace trebuie să alegem pacea!”, a declarat Marina Voica pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Marina Voica după ce a fost operată pe cord deschis

Anul trecut, Marina Voica a suferit o operație pe cord deschis. Mai mulți medici au refuzat să o opereze din cauza vârstei înaintate și a problemelor de sănătate, însă un medic din Brașov s-a încumetat să facă această intervenție chirurgicală.

Artista se simte foarte bine și este recunoscătoare că a depășit această perioadă dificilă. Pe 6 martie, cântăreața are un spectacol la Sala Palatului, înainte de Ziua Femeii.

ADVERTISEMENT

Mai mulți artiști vor urca pe scenă, printre care Mirabela Dauer, Stela Enache, Gabriel Dorobanțu, Sandra Ladoși și Anca Țurcașiu.

“După operația la inimă sunt bine, mă simt foarte bine! Pentru mine acum este foarte important spectacolul de pe 6 martie, de la Sala Palatului. E un spectacol mare, suntem foarte mulți artiști.

Sigur că am emoții, voi lansa și noua mea piesă acolo, care se va numi ‘Țara laptelui și mierii’. O să am o rochie superbă!  Sper să rezist și să nu se întâmple nimic! Eu sunt plină de idei”, a mai declarat Marina Voica pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT