Life

Marina Voica a cunoscut-o pe Alla Pugaciova, ”trădătoarea lui Putin”, care a fugit din Rusia. ”Își permitea să facă orice”

Alla Pugaciova, cel mai mare star sovietic din ultimii 50 de ani, a fugit din Moscova și a fost declarată trădătoare de regimul Putin. Cântăreața de origine rusă Marina Voica a întâlnit-o la un concert.
25.03.2022 | 19:19
Marina Voica a cunoscuto pe Alla Pugaciova tradatoarea lui Putin care a fugit din Rusia Isi permitea sa faca orice
Marina Voica s-a fotografiat cu Alla Pugaciova, megastarul rus care a fugit de război / Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alla Pugaciova, personalitate marcantă a muzicii din Rusia, apropiată a tuturor președinților care au trecut în ultima jumătate de secol pe la Kremlin, a fost declarată trădătoare de regimul Putin după ce, la câteva zile de la începerea războiului, a fugit din țară.

Alla Purgaciova, declarată trădătoare după ce a părăsit Rusia în timpul conflictului cu Ucraina

Pugaciova are 72 de ani și este un adevărat idol în fostele țări sovietice și nu numai. În acest moment, interpreta rusă are aproape 300.000 de ascultători pe Spotify.

ADVERTISEMENT

Plecarea ei din Rusia, la 4 zile de la începerea războiului din Ucraina, a fost comparată de o parte a presei ruse cu ”efectul unei bombe care a explodat”. Cel mai probabil, cântăreața se află în Israel, însă există zvonuri că ea s-ar afla în Cipru, Letonia sau chiar Franța.

După izbucnirea conflictului armat din Ucraina, Alla Pugaciova nu a mai postat nimic pe conturile sociale. Abia în 10 martie, ea i-a răspuns printr-un video unui prieten preot care a afirmat că ”Pugaciova a părăsit Rusia pentru totdeauna” și că ”trăim într-o himeră satanică”.

ADVERTISEMENT

”Te bucuri prematur, Andriușa. Vacanțele, concediile și tratamentul nu sunt considerate emigrare. Mă voi întoarce, o s-o rezolvăm, o să vin la biserica ta, mă voi ruga, blasfemiatorule”, i-a răspuns Alla Pugaciova.

Dacă Pugaciova s-a abținut să vorbească despre război, soțul acesteia, comediantul Maxim Galkin, a scris pe Instagram că ”de dimineață, suntem în legătură cu rudele și prietenii din Ucraina! Nu pot să spun în cuvinte cum mă simt! Cum este posibil așa ceva! Nu există nici o justificare pentru război”.

ADVERTISEMENT

Marina Voica neagă că ar fi avut o relație de prietenie cu superstarul rus

FANATIK a stat de vorbă cu Marina Voica (născută Nicolskaia), solistă venită din Uniunea Sovietică și care a avut ocazia s-o cunoască pe Alla Pugaciova la un concert la care au cântat împreună.

Întâlnirea dintre Marina Voica și Alla Pugaciova este atestată de o fotografie alb-negru în care cele două apar împreună zâmbitoare, ca două bune prietene. Prietenia Marinei cu Alla a fost un subiect de care s-a mai vorbit în presă cu ceva ani în urmă, însă pe care Voica a ținut să-l infirme.

ADVERTISEMENT
Marina Voica și Alla Pugaciova
Marina Voica, alături de Alla Pugaciova, la un concert, în urmă cu mulți ani / Foto: arhivă personală

”Noi nu am fost niciodată prietene, abia ne-am cunoscut. Ne-am văzut față în față la un concert de-al ei, ne-am făcut o fotografie împreună. Era prea mare vedetă, nu avea timp să stea, cred că doar două cuvinte am schimbat pe atunci. Se grăbea. Ținea un concert de două ore și jumătate, nu avea timp să stea cu restul, era preocupată. Își permitea, la acea vreme, să facă orice, vă spun, era cea mai mare vedetă, era o cântăreață foarte apreciată peste tot”, a declarat Marina Voica pentru FANATIK.

Marina Voica: ”Nu am ținut legătura cu Alla Pugaciova”

Cântăreața din URSS care a făcut carieră în România ne-a mai povestit că nu a ținut legătura cu Alla Pugaciova și că acea fotografie este singura amintire pe care o are cu solista din Rusia

”Avem acea fotografie împreună, dar cum nu am mai relaționat cu ea, nu aveam cum să țin legătura cu ea, eu fiind în România, ea în Rusia, știu doar ce se scrie pe internet despre Alla Pugaciova”, ne-a mai spus Marina Voica.

Alla Pugaciova are peste 250.000 de albume vândute

Alla Borisova Pugaciova are 72 de ani, este născută la Moscova și este cântăreață, cantautoare, producătoare muzicală, actriță și prezentatoare TV. În 1991, a primit titlul de artist al poporului în Federația Rusă, iar în 1995 a primit premiul de stat. Din 1965, când și-a început activitatea și până azi, ea a vândut peste 250.000 de albume în țări precum: Japonia, Suedia, Germania, Polonia, Bulgaria sau Cehoslovacia.

De câțiva ani, Pugaciova a renunțat la turnee și s-a dedicat familiei. Ea este la al cincilea mariaj, are două fiice și trei nepoți. În 1995, Alla Pugaciova a reprezentat Rusia la Eurovision și s-a clasat pe locul 15.

ADVERTISEMENT