Life

Marinescu de la Puterea dragostei s-a cuplat cu Mariana? Câștigătorul sezonului 3, dezvăluiri uluitoare

Cristi Marinescu, câștigătorul sezonului 3 al reality-show-ului Puterea dragostei, s-ar fi cuplat cu Mariana, fosta iubită a lui Cristi Comănici. Bărbatul a făcut dezvăluiri uluitoare.
25.11.2021 | 13:35
Marinescu de la Puterea dragostei sa cuplat cu Mariana Castigatorul sezonului 3 dezvaluiri uluitoare
Marinescu de la Puterea dragostei, tot mai aproape de Mariana. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu și-a îndreptat privirea către o altă fată din universul Puterea dragostei, la două luni după despărțirea de Maria, la brațul căreia a ajuns în finală.

Fanii au observat o sclipire în ochii lui Marinescu atunci când a vorbit despre Mariana, declarând că ține legătura cu ea, deși aceasta e plecată în Londra.

ADVERTISEMENT

Invitat într-o emisiune de pe Youtube, Marinescu a lăsat să se înțeleagă că știe foarte multe lucruri din viața Marianei, semn că sunt extrem de apropiați.

Marinescu de la Puterea dragostei, apropiat de Mariana

A dezvăluit că fosta iubită a lui Cristi Comănici a scăpat de anturajul ei, tânăra locuind o perioadă cu Aya. Întrebat de unde știe că Mariana nu mai stă cu Aya, Marinescu a zâmbit, spunând, mai în glumă, mai în serios, că locuiește cu el.

ADVERTISEMENT

Cristi a fost sincer și a spus apoi, lăsând orice glumiță la o parte, că se vede în viitor făcând un cuplu cu Mariana.

„Da, îmi trăiesc viața. N-a fost să fie cu Maria, asta e. Am plecat. Am deschidere, despre asta e vorba. Experimentați cât mai mult, Mariana!”, a declarat Marinescu la Wownews.

ADVERTISEMENT

„Mariana e genul de ispită. Îți dă puțin câte puțin. Eu prind momeala mai greu. O joacă și așa… Nu cred că poți să fii sigur de Mariana, dacă te place sau nu te place. E jucăușă așa.

Are sex-appeal, din punctul meu de vedere. Are ceva al ei, așa”, a spus Cristi Marinescu.

„Astăzi m-am lăsat îmbrăcat de Mariana”

„Eu mă las îmbrăcat de femei. În finală m-am lăsat îmbrăcat de fosta mea iubită. Astăzi m-am lăsat îmbrăcat de Mariana. Ea m-a îmbrăcat astăzi”, a completat Cristi la Wownews.

ADVERTISEMENT

Cristi a fost unul dintre cei mai populari concurenți din sezonul trei al show-ului de la Kanal D. Acesta a ajuns în finală, câștigând alături de Alexandra.

La fel ca în cazul cuplului Alexandra-Codruț, nici relația dintre Marinescu și Maria nu a durat. A doua zi după finală, cei doi și-au spus adio.

Cristi a condus-o pe Maria la aeroport, blondina plecând înapoi la Chișinău, iar de atunci povestea lor de iubire n-a mai existat. În ultima perioadă, Cristi a început să fie din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare.

Câștigătorul Puterea dragostei 3 s-a apucat mai nou de cântat și postează tot mai multe filmulețe cu antrenamentele pe care le face la sala de fitness.

ADVERTISEMENT