Life

Mario Fresh, aspru criticat pentru ultimele sale fotografii. ”Ginerele” Andreei Esca, umilit – Foto

10.08.2020 | 13:35
Mario Fresh aspru criticat pentru ultimele sale fotografii Ginerele Andreei Esca umilit  Foto
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a devenit ținta atacurilor din cauza stilului său vestimentar. Iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, a primit o serie de critici dure din partea internauților pentru că poartă ținute colorate, în special roz.

Mario Fresh, criticat pentru hainele sale roz

Copilul de suflet al lui Alex Velea a fost taxat de hateri chiar de ziua lui, ieri, 9 august, împlinind frumoasa vârstă de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

„Mai există bărbați oare sau vă îmbrăcați toți în femei?”, a scris cineva la una dintre fotografiile postate de cântăreț, în care apare într-un costum lejer, de vară, de culoare roz.

„Ginerele” Andreei Esca a primit și mesaje de bine, în special urări de la prieteni și colegi din industrie.

ADVERTISEMENT

I-au scris Dragoș Vasilache, Lino Golden, Boier Bibescu și Alex Velea, printre alții.

Cântărețul a împlinit ieri 21 de ani

Tânărul muzician a postat câteva videoclipuri de la petrecerea care a avut loc cu ocazia zilei sale de naștere pe Instastory, dar și câteva fotografii pe pagina sa de Instagram.

Într-una dintre poze, acesta apare alături de iubita lui, Alexia Eram, pe care o sărută u baloanele și urarea pe fundal.

ADVERTISEMENT

La petrecere au participat atât persoane cunoscute publicului larg, dar și prietenii anonimi ai cântărețului, iar la un moment dat, conform unor surse, pe la spartul târgului au început să cânte și manelele, semn că sărbătoritul și invitații s-au destins de tot.

Mario Fresh (inițial Fresh Kid) este unul din cântăreții noului val, ascultat și apreciat de adolescenții din ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Mario Gălățan, pe numele său, originar din Iași, a pășit cu pași timizi pe scenă la doar 5 anișori la Cerbul de Aur Junior, competiție pe care a câștigat-o, de altfel.

A urmat apoi să ia premiul întâi și la Mamaia Copiilor, iar cu timpul a ținut să ajungă tot mai sus în muzică, iar omul care i-a deschis porțile a fost Alex Velea, cel la care a locuit o bună bucată de vreme în București, la începuturile sale în acest domeniu.

ADVERTISEMENT