Life

Mario Fresh sfidează pe toată lumea. Cum arată achiziția de zeci de mii de euro pe care a făcut-o

24.11.2020 | 18:05
Mario Fresh sfideaza pe toata lumea Cum arata achizitia de zeci de mii de euro pe care a facuto
Mario Fresh, unul din cei mai iubiți tineri cântăreți din România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh nu știe ce înseamnă să strângi cureaua pe timp de pandemie, așa cum o fac mulți! Tânărul al cărui succes este din ce în ce mai mare în mediul online tocmai și-a cumpărat un bolid nou, în valoare de zeci de mii de euro.

Iubitul Alexiei Eram nu are ca pasiune doar muzica, ci și caii putere! Ginerele Andreei Esca a făcut aroganța toamnei și și-a investit bine banii într-o mașină destul de scumpă, pe care mulți muritori de rând nu și-o permit în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a postat pe internet imaginea cu noul său Mercedes, unul după care tânjea de multă vreme, la volanul căruia va fi de acum extrem de încântat și va face ture oriunde va pofti.

Mario Fresh defilează cu mașina sa

Mario nu va conduce mașina imediat, ci va trebui să aștepte puțin, căci există câteva lucruri care trebuie puse la punct pentru ca autovehiculul să fie exact așa cum își dorește, potrivit propriilor sale declarații.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mario a vrut să îi implice și pe fanii lui în a obține mașina pe care și-o dorește și i-a rugat să vină cu câteva sugestii despre ce îmbunătățiri ar mai trebui să îi aducă, ce schimbări să mai facă la Mercedes.

„După o perioadă de 2 luni de mers cu aproape toate mijloacele de transport, m-am hotărât și eu la una >. În scurt timp încep modificările. Idei ceva?”, a scris partenerul Alexiei Eram în mediul online.

ADVERTISEMENT
mario fresh
Mario Fresh, alături de noul său Mercedes. Foto: Instagram

S-a rupt de Alex Velea

Mario Fresh este unul din cei mai iubiți cântăreți de muzică pop-dance din România, parte a noului val de artiști, alături de Lino Golden și Abi Talent, printre alții.

Multă vreme a cântat sub tutela lui Alex Velea, însă anul acesta s-au stricat apele în compania Golden Boy Society, după ce Alexia s-ar fi certat cu Antonia, iar între Velea și prietenul lor comun, Lino Golden, a început un adevărat război din cauza proiectelor lui Lino cu Abi Talent, pe care Alex nu poate să îl vadă nici în pictură.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: