Sport

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală de Poliția Română! La ce adresă figurează

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală. Condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare, fiul președintelui LPF nu s-a predat la timp.
21.10.2023 | 16:25
Mario Iorgulescu dat in urmarire generala de Politia Romana La ce adresa figureaza
Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română. Foto: politiaromana.ro.
ADVERTISEMENT

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română. Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, nu s-a predat după ce a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului şi drogurilor.

Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală de Poliția Română!

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în septembrie 2019, urcându-se la volan sub influența alcoolului și drogurilor. Pe 18 octombrie 2023, fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat definitiv la închisoare în urma unui verdict venit de la Curtea de Apel București.

ADVERTISEMENT

În prezent, Mario Iorgulescu se află în Italia, iar avocații susțin că fiul șefului LPF suferă de afecțiuni psihice grave. Astfel, Mario Iorgulescu nu s-a putut preda și a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

„La data de 18.10.2023, Tribunalul București a emis împotriva celui în cauză MEPI nr. 337, fiind condamnat la 13 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor și conducere a unui autovehicul fiind sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise”, se arată pe site-ul oficial al Poliției Române.

ADVERTISEMENT
Mario Iorgulescu urmărire generală
Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliția Română. Foto: politiaromana.ro.

Unde a fost domiciliat ultima oară Mario Iorgulescu

După decizia definitivă venită pe 18 octombrie, Mario Iorgulescu a avut la dispoziție 6 ore pentru a se preda. Potrivit Poliției Române, domiciliul oficial al fiului lui Gino Iorgulescu este Siliştea Snagovului, localitate din judeţul Ilfov.

La scurt timp după accidentul în urma căruia a omorât un bărbat, Mario Iorgulescu a plecat în Italia și nu a mai aterizat în România din acel moment. Astfel, găsit vinovat de instanță, Mario Iorgulescu nu mai locuiește de mult la adresa respectivă.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 28 de ani, Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică în Italia. Pe 7 septembrie 2019, fiul președintelui LPF a intrat cu mașina pe sensul opus de mers și a provocat un accident mortal.

Avocatul lui Virgil Boglea, dezvăluiri bombă din „Dosarul Mario Iorgulescu”: „Victima era de zece ori mai drogată!”

Înainte ca Mario Iorgulescu să afle verdictul final de la Curtea de Apel București, Virgil Boglea a venit cu dezvăluiri bombă în emisiunea lui Gabi Safta de la Radio Gold FM. Avocatul lui Mario Iorgulescu a dezvăluit că victima era drogată, la fel cum Mario Iorgulescu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mărturia a fost confirmată de motivarea deciziei în cazul lui Mario Iorgulescu. „Victima era de 10 ori mai drogată decât Mario. Era în Audi, nu în Dacia. S-au spus multe neadevăruri. Mario a fost linșat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici măcar de accident.

„Ceea ce s-a prezentat în acest caz a fost în fapt un linșaj mediatic. Nu este oarecum necorespunzător adevărului, ci întru totul necorespunzător adevărului. Există multe argumente care m-au condus să constat o realitate total distinctă celei prezentate în mod rău voit de presă. Spun chiar că este un caz revoltător.

Mario nu era drogat! Procurorii și judecătorii știau și asta e grav din perspectiva sistemului de justiție. O persoană poate fi considerată drogată, dacă analizele de sânge ar evidenția asta. Există o expertiză extrajudiciară efectuată de un fost doctor la INML, specializat în rapoarte toxicologice, care după ce a studiat raportul a spus că tot ceea ce au relatat procurorii si judecătoarea de pe fond este nereal.

Lui Mario Iorgulescu, acea cantitate de substanță i s-ar fi găsit numai în urină, nu și în sânge! Au fost prelevate si probe din sânge, dar s-au găsit numai în urină! Nu se putea găsi numai în urină decât dacă proba ar fi fost contaminată. Aici apar suspiciunile că acest proces a fost o manoperă brutală de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu”, a declarat Virgil Boglea, avocatul lui Mario Iorgulescu, în emisiunea realizată de Gabi Safta la Radio Gold FM.

În cele din urmă, Judecătorii Curții de Apel București au hotărât că argumentele aduse în favoarea lui Mario Iorgulescu prin intermediul diagnosticelor primite în Italia nu sunt valide.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Artiști din Republica Moldova, care au dat lovitura în muzica românească
Artiști din Republica Moldova, care au dat lovitura în muzica românească
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română