Life

Mario Vargas Llosa şi Isabel Preysler s-au despărțit după 8 ani de relație. Mama lui Enrique Iglesias a dat vestea: „Am pus punct definitiv”

Scriitorul Mario Vargas Llosa, în vârstă de 86 de ani, și Isabel Preysler, mama lui Enrique Iglesias, care are 71 de ani, s-au despărțit după 8 ani de relație.
28.12.2022 | 23:46
Mario Vargas Llosa si Isabel Preysler sau despartit dupa 8 ani de relatie Mama lui Enrique Iglesias a dat vestea  Am pus punct definitiv
Mario Vargas Llosa şi Isabel Preysler s-au despărțit definitiv. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mario Vargas Llosa, laureat al premiului Nobel pentru literatură, și mama lui Enrique Iglesias, Isabel Preysler, au anunțat că s-au despărțit „definitiv” după 8 ani de relație.

Mario Vargas Llosa și Isabel Preysler au pus capăt „definitiv” relației lor. Cei doi erau împreună de 8 ani

Scriitorul hispano-peruan laureat cu premiul Nobel pentru literatură, Mario Vargas Llosa, și fosta jurnalistă şi model, Isabel Preysler, au pus punct relației lor, care dura de aproximativ 8 ani.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de publicația Hola, cea în care, în anul 2015, au și confirmat public faptul că formează un cuplu. Cea care a dat vestea separării este Isabel Preysler, mama lui Enrique Iglesias, care anul acesta a împlinit 47 de ani.

„Mario şi cu mine am decis să punem punct definitiv relaţiei noastre (…) Nu vreau să mai dau nicio altă declaraţie şi mulţumesc prietenilor şi mass media că ne ajută în această decizie”, a declarat Preysler, citată de Agerpres. 

ADVERTISEMENT

În 2020, atunci când s-au împlinit 10 ani de la câștigarea premiului Nobel, Mario Llosa mărturisea că Isabel Preysler a reaprins în el spiritul de scriitor și că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viață.

Mama lui Enrique Iglesias a declarat că motivul despărțirii nu este legat de alte persoane, ci faptul că pe parcursul anilor, „încetul cu încetul, iluzia de la început” s-a pierdut.

ADVERTISEMENT

Conform anaarecărți.ro, în 2016, atunci când aveau doar opt luni de relație, scriitorul declara că a cerut-o de soție pe partenera lui și că după un mariaj de 50 de ani încheiat este hotărât să ajungă din nou în fața altarului.

Totuși, în ultimul timp, conviețuirea dintre Llosa și Preysler ar fi devenit dificilă, mai ales din cauza locurilor lor de muncă diferite.

ADVERTISEMENT

De altfel, presa spaniolă scrie că la mijlocul lunii decembrie, scriitorul ar fi făcut o criză de gelozie, ceea ce a determinat-o pe Isabel Preysler să plece din casa din Puerta de Hierro, unde locuiau împreună, și să se mute în apartamentul său din Madrid.

ADVERTISEMENT