Fotbal intern

Marius Bilașco, atac devastator la adresa lui Croitoru: „El are o licenţă B luată prin Moldova. Întâi să-și ia BAC-ul și după să vorbească”

09.12.2019 | 19:09
Marius Bilasco atac devastator la adresa lui Croitoru El are o licenta B luata prin Moldova Intai sasi ia BACul si dupa sa vorbeasca
ADVERTISEMENT

Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting de la CFR Cluj, l-a atacat pe Marius Croitoru, tehnicianul lui FC Botoșani, și i-a transmis că nu are niciun drept să comenteze despre Dan Petrescu, în condițiile în care nu este nici măcar antrenor principal.

Marius Bilașco l-a atacat pe Croitoru

Marius Bilașco a vorbit despre ironia pe care Croitoru a făcut-o după meciul cu CFR Cluj, în care a afirmat că și lui îi este rău dar oferă declarații, aluzie la faptul că Dan Petrescu nu s-a prezentat la conferința de presă, acuzând probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al FCSB-ului și al Unirii Urziceni i-a transmis lui Croitoru că ironiile nu își aveau rostul: „Dan nu s-a simţit bine după meci şi a preferat să îl trimită pe Minteuan.E o perioadă foarte grea pentru el şi poate numai când eşti implicat şi ştii ce se petrece zi de zi acolo îţi dai seama de consumul uriaş pe care îl ai ca şi antrenor”. 

Singurul lucru pe care aş vrea să îl punctez este legat de atitudinea lui Croitoru, pentru că e uşor să fii ironic şi să ai aşa declaraţie, neştiind cu adevărat ce se întâmplă şi care e starea celuilalt antrenor”, a continuat Bilașco.

ADVERTISEMENT

„Nici nu trebuia să vină în conferinţă el, pentru că nu e antrenor principal şi asta e o mare problemă şi a televiziunilor, pentru că acceptaţi să vină antrenori care nu au licenţă”, a mai spus șeful departamentului de scouting de la CFR Cluj.

„El are o licență B luată prin Moldova!”

„El are o licenţă B luată prin Moldova şi e trecut pe foaie ca antrenor cu portarii. Stă pe margine şi dă indicaţii ca un antrenor principal, iar nu mi se pare în regulă, pentru că sunt antrenori care au muncit, au învăţat, au plătit pentru licenţe ca să fie antrenori şi noi ne comportăm aşa cu ceilalţi antrenori”, a tunat Bilașco.

ADVERTISEMENT

„În primul rând ar trebui să îşi ia BAC-ul, să îşi ia licenţele, că nu are nici Bacalaureatul şi vine să vorbească despre Dan Petrescu şi să fie ironic, mi se pare puţin deplasat. Ar trebui să îşi vadă lungul nasului. E la început şi ar trebui să arate mai mult respect faţă de un antrenor care a demonstrat ”, a încheiat Marius Bilașco.

CFR Cluj a pierdut partida din deplasarea de la FC Botoșani cu 1-2, iar oficialii campioanei României au fost supărați pe cei de la Botoșani că nu au vrut să amâne meciul, în condițiile în care CFR-ul joacă joi un meci cu Celtic decisiv pentru calificarea primăvara din Europa League.

ADVERTISEMENT

În urma înfrângerii din Moldova, CFR Cluj a pierdut primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, fiind devansată de Astra Giurgiu, care s-a impus pe teren propriu în duelul cu Universitatea Craiova (1-0).

ADVERTISEMENT