Life

Marius Bogdan, dezvăluiri despre noua iubită a lui Iancu Sterp: ”E de a casei”

Marius Bogdan, fost concurent de la ”Puterea Dragostei”, a făcut dezvăluiri despre noua iubită a lui Iancu Sterp. Acesta are doar cuvinte de laudă la adresa tinerei.
18.08.2022 | 00:21
Marius Bogdan dezvaluiri despre noua iubita a lui Iancu Sterp E de a casei
Ce spune Marius Bogdan despre noua relație a lui Iancu Sterp. Sursa foto: facebook, wowbiz.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Bogdan, fost concurent al emisiunii ”Puterea Dragostei”, a vorbit despre noua relație a lui Iancu Sterp, fratele solistului Culiță Sterp.

Marius Bogdan, dezvăluiri despre noua relație a amicului său, Iancu Sterp

Marius Bogdan are doar cuvinte de laudă la adresa noii iubite a lui Iancu Sterp. Acesta o descrie ca fiind o fată ”de a casei”, cuminte și potrivită pentru fratelui lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Marius Bogdan a mai precizat, invitat fiind într-o emisiune online, că tânăra se încadrează în tipologia de femeie pe care și-ar dori-o orice bărbat, dar și că deja a intrat în grațiile familiei lui Iancu Sterp.

Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” consideră și că amicul său are de această dată o relație serioasă, iar ca drept dovadă este fotografia pe care a postat-o, pe facebook, alături de noua sa parteneră.

ADVERTISEMENT

”Cred că e ceva serios, pentru că el nu e genul care postează. Mă bucur, am văzut-o și eu pe fată. E o fată cum cred eu că îi trebuie lui, cum ne trebuie tuturor bărbaților.

Pare o fată super cuminte, educată, frumoasă. E de a casei. Mă gândesc că mama Geta o cunoaște personal, că Iancu a dus-o acasă.

ADVERTISEMENT

 Ea e iubită de familie deja și e primită bine. Asta înseamnă că nu e ceva așa neserios.(…) Eu nu cred că iubit lui Iancu e așa nouă.

Nu cred că de 6 luni, dar de 1 lună, 2, tot sunt. Nu cred că s-a întâmplat totul așa pac-țac și a pus poză cu ea”, a spus Marius Bogdan în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, scrie wowbiz.

ADVERTISEMENT

Marius Bogdan s-a făcut remarcat publicului după ce a participat la ”Puterea Dragostei”, sezonul doi. Acolo a format un cuplu cu Andreea Pirui, dar relația nu a rezistat.

Iancu Sterp, îndrăgostit iremediabil de noua lui iubită

În ceea ce-l privește pe Iancu Sterp, tânărul pare foarte îndrăgostit. Pe noua lui parteneră o cheamă Denisa și a postat, pe contul său de facebook, o imagine cu aceasta.

În dreptul fotografiei, Iancu Sterp a scris: ”La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea!”

ADVERTISEMENT