Sport

Marius Croitoru, categoric înainte de FC U Craiova – Chindia: „Performanță nu înseamnă să câștigi doar cu CFR, Sepsi sau Rapid”

Oltenii sunt încrezători înaintea meciului cu Chindia Târgoviște. Tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948, Marius Croitoru, speră să obțină cele trei puncte pe „Ion Oblemenco”.
10.10.2022 | 10:10
Marius Croitoru categoric inainte de FC U Craiova  Chindia Performanta nu inseamna sa castigi doar cu CFR Sepsi sau Rapid
Marius Croitoru, categoric înaintea partidei FC U Craiova 1948 - Chindia Târgoviște: „Performanța nu înseamnă să câștigi doar cu CFR, Sepsi sau Rapid”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 o va înfrunta pe Chindia Târgoviște în etapa cu numărul 13 din SuperLigă, luni, de la ora 17:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Marius Croitoru le-a transmis elevilor săi că nu trebuie să își subestimeze adversarii, pentru a obține cele trei puncte.

Marius Croitoru, înaintea partidei FC U Craiova 1948 – Chindia Târgoviște: „Este clar că suntem puțin datori suporterilor și patronatului”

Tehnicianul formației din Bănie își dorește să câștige cele trei puncte puse în joc din confruntarea cu Chindia Târgoviște. Acesta a mărturisit că echipa trebuie să se revanșeze față de suporterii și conducătorii celor de la FC U Craiova 1948, pentru că nu s-ar ridicat la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

„Este clar că ne dorim să luam cele trei puncte, nu mai avem loc de pași greșiți. Suntem conștienți că în funcție de meciul din această seară, dintre FCSB și Petrolul, cu un rezultat care ne avantajează în meciul lor, o victorie ne-ar duce pe loc de play-off, obiectivul nostru.

Este clar că suntem puțin datori suporterilor și patronatului, pentru că nu suntem la nivelul pe care și-l doresc și pe care îl dorim și noi. Ținând cont că la momentul respectiv se întâlneau primul și ultimul loc, este o surpriză (n.r. victoria Chindiei Târgoviște cu Rapid București, scor 2-1)”, a spus Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru: „Performanță nu înseamnă să câștigi doar cu CFR, Sepsi sau Rapid”

Antrenorul „alb-albaștrilor” le-a transmis jucătorilor să nu trateze cu lejeritate meciul cu Chindia Târgoviște, doar pentru că formația lui Toni Petrea ocupă ultima poziție din clasament. Acesta a declarat că oltenii trebuie să fie la fel de concentrați precum în confruntările cu echipele mai valoroase ale campionatului.

„Este un campionat incredibil de greu, cred că este cel mai strâns din ultimii ani. Din acest punct de vedere, eu cred că niciun meci nu este câștigat înainte, cum nu este nici pierdut. Inevitabil intervine această lejeritate în mentalul fiecărui fotbalist, dar nu ar trebui.

ADVERTISEMENT

Ei sunt plătiți să facă același lucru zi de zi, nu doar atunci când joacă cu echipele de deasupra lor. Sunt plătiți să se antreneze, să joace și să aibă aceiași atitudine cu toate echipele. Performanța nu înseamnă să câștigi doar cu CFR, Sepsi sau Rapid.

Asta înseamnă că trebuie să câștigi, să te bați și să ai atitudine la fiecare meci.Trebuie să își dea seama ce tricou îmbracă, pentru că în urma lor au făcut-o niște fotbaliști imenși. Dacă ai călcat pe urmele lor trebuie să fii mândru, trebuie să te ridici la nivelul așteptărilor. ”, a mărturisit Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, despre schimbare produsă de Toni Petrea la Chindia Târgoviște: „În prima repriză a meciului cu Rapid au făcut un pressing ultra-ofensiv”

Toni Petrea este tehnicianul ales de conducerea dâmbovițenilor, pentru a salva formația de la retrogradare în sezonul 2022-2023 din SuperLigă. Marius Croitoru a declarat că fostul antrenor al celor de la FCSB a produs o schimbare în jocul echipei.

„Este prea devreme să vorbim despre asta (n.r. că Toni Petrea a schimbat atitudinea jucătorilor de la Chindia Târgoviște), dare este clar că fie o schimbare. Este prea devreme că se poate schimba 100% ceva într-un timp relativ scurt, aproximativ două săptămâni.

Au avut altă abordare, dacă prima repriză a meciului cu Rapid au făcut un pressing ultra-ofensiv este clar că este o schimbare. Mă refer la modul de abordare de anul trecut, pentru că și cu Adi Mihalcea au încercat să schimbe ceva”, a declarat tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT