Sport

Marius Croitoru, suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene: „Mi se jignește inteligența!”

Marius Croitoru a fost suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene.
18.10.2021 | 20:01
Marius Croitoru suspendat din cauza cumului de cartonase galbene Mi se jigneste inteligenta
ADVERTISEMENT

Tehnicianul lui FC Botoșani a primit un cartonaș galben în minutul 13 al duelului cu Chindia Târgoviște, scor 0-0, al patrulea din actualul sezon și va fi suspendat la următorul meci, în meciul cu CS Mioveni.

Marius Croitoru a fost nervos după remiza cu Chindia, punând „tunurile” pe arbitraj, amintind și de golul primit în etapa trecută cu Academica Clinceni, scor 1-1, în care adversarii au înscris în urma unui henț.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene

Marius Croitoru este suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, fiind primul antrenor din istoria noului regulament al FRF-ului, care este suspendat pentru acumularea cartonașelor galbene.

Totodată, tehnicianul moldovenilor a fost nervos la finalul remizei cu Chindia Târgoviște și a dat vina pe arbitraj, amintind și de alte greșeli recente care s-au făcut împotriva lui FC Botoșani:

ADVERTISEMENT

„N-am dat gol, ce să nu meargă? Se întâmplă și astfel de meciuri, n-ai ce să faci. Haideți să o luăm ierarhic. Meciul cu Craiova avem penalty, nu primim.

În meciul cu Clinceni iau gol cu mâna și ne dă un om afară când nu trebuie. Cascini juca hora cu mâna. Acum, avem iar penalty și nu primim.

ADVERTISEMENT

Nu spun câte meciuri am jucat, spun din ce am văzut. Mingea îl lovește în mână, dacă nici ăsta nu e penalty, nu știu ce să spun”, a spus Marius Croitoru la finalul meciului.

Cartonașele galbene primite de Marius Croitoru:

  • Etapa 3: Universitatea Craiova – FC Botoşani 1-2
  • Etapa 5: Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani 0-1
  • Etapa 10: FC Botoşani – FC U Craiova 1-1
  • Etapa 12: FC Botoșani – Chindia Târgoviște 0-0
ADVERTISEMENT

„Mi se jignește inteligența!”

Marius Croitoru a continuat și susține că echipa sa nu este lăsată să urce mai mult în clasament. Dacă ar fi câștigat, FC Botoșani ar fi trecut pe locul doi în clasament, după liderul CFR Cluj.

„E fault în atac când lovește cu mâna, dar 100% e penalty. Dacă tot nu dă fault în atac, trebuia să dea penalty. Cum să îl lovească în piept, mi se jignește inteligența.

Să vă mai spun ceva. Am văzut niște penalty-uri în România, de mi-e rușine că s-au dat. Dacă văd penalty-urile astea în România, dar nu vezi când îi dă un picior în cap unui adversar sau când mi-o bagă în poartă cu mâna.

Când ei fac greșeli, noi nu putem duce bani acasă la familie, proștii rămân cu greșeala și cu punctele luate”.

„La ce mai bagă bani patronii în fotbal, la ce mai antrenăm noi. Astea sunt problemele cu care ne confruntăm și așteptăm cu mare nerăbdare”, a mai spus Marius Croitoru, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT