Sport

Marius Lăcătuș, afirmații fără precedent înainte de un nou meci al FCSB în Ghencea: „Dacă aș putea, le-aș interzice”

Marius Lăcătuș a răbufnit la aflarea veștii că FCSB va reveni pe stadionul Ghenca la derby-ul cu Universitatea Craiova, în etapa a 8-a.
24.08.2023 | 12:10
Marius Lacatus afirmatii fara precedent inainte de un nou meci al FCSB in Ghencea Daca as putea leas interzice
Marius Lăcătuș ar fi interzis categoric FCSB în Ghencea, dacă ar fi fost ministrul Apărării. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB va disputa al treilea meci al sezonului pe stadionul Ghencea. Gigi Becali a anunțat că derby-ul roș-albaștrilor cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a, va avea loc pe arena celor de la CSA Steaua. Dacă ar fi fost ministrul Apărării, Marius Lăcătuș le-ar fi interzis categoric celor de la FCSB să joace în Ghencea.

Marius Lăcătuș, afirmații fără precedent după un nou meci al FCSB în Ghencea

După meciurile cu CFR Cluj și Nordsjaelland, FCSB va bifa o nouă partidă pe Ghencea de la revenire. Gheorghe Mustață a declarat la FANATIK SUPERLIGA derby-ul vicecampioanei cu Universitatea Craiova se va juca pe Ghencea, informație confirmată ulterior de declarațiile lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș, fosta legendă a Stelei, ar fi făcut tot posibilul pentru ca FCSB să nu joace în Ghencea, în cazul în care ar fi fost ministrul Apărării, fiind inclusiv dispus să-și dea demisia. O obișnuință nu e (n.r. – că FCSB va evolua în Ghencea). Obișnuință e când joci în fiecare etapă programată acasă în Ghencea.

Faptul că joci o dată la trei-patru meciuri nu știu cât de obișnuit e. Pe mine nu mă deranjează. Dacă așa s-a hotărât… eu am zis și înainte. Dacă așa se hotărăște, cine sunt eu să le interzic celor de la FCSB să joace în Ghencea? 

ADVERTISEMENT

„Dacă eram ministrul Apărării, aș fi interzis FCSB în Ghencea! Îmi dădeam demisia”

Da, dacă aș putea, le-aș interzice. Dacă eram eu ministrul Apărării, poate o făceam! Asta dacă nu primeam ordin de la primul-ministru! Eu nu cred că aș fi acceptat (n.r. – ordinul premierului). Da, îmi dădeam demisia! Ce mare lucru?”, a declarat Marius Lăcătuș, la TV Digi Sport.

FCSB a revenit pe Arena Națională la meciul cu Poli Iași, însă cel mai mare stadion al țării va fi indisponibil pentru derby-ul roș-albaștrilor cu Universitatea Craiova, din cauza festivalului „East European Comic Con”, care va fi găzduit în perioada 1-3 septembrie.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali a luat în calcul să dispute meciul cu Poli Iași tot pe arena celor de la CSA Steaua, însă stadionul „militarilor” a intrat în mentenanță după meciurile clubului din SuperLiga, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, motiv pentru care vicecampioana a luat decizia să mute partida cu Poli Iași pe Arena Națională.

Gheorghe Mustață anticipează sold-out la FCSB – Universitatea Craiova: „Merită să joci acolo”

Gheorghe Mustață nu găsește grad de comparație între Arena Națională și stadionul Ghencea. Liderul Peluzei Nord este convins că toate biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova se vor vinde într-un timp record.

ADVERTISEMENT

„Nu e același farmec ca în Ghencea (n.r. pe Arena Națională). E un stadion mare, e frumos, dar nu are acustica din Ghencea. E diferență de la cer la pământ. Nu e ce trebuie. Merită să joci acolo când joci cu o echipă și știi că vin suporterii. Ghencea e un stadion extraordinar, e cel mai frumos din țară.

E diferență mare. 14.000 de oameni, duminică, cu Iași, eu zic că e ok. La alții vin 700-800-1000-2000. Oamenii vin la meci și la nouă jumătate, la ora 12 încearcă să ajungă acasă. Dacă jucam în Ghencea ar fi fost full. Nu erau 14.000, era full.

Acolo e casa de unde am plecat. O să vedeți cu Craiova ce o să fie. Nu mai e unde în altă parte. Cu siguranță va fi sold-out”, a declarat Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT