Sport

Marius Lăcătuş, primele săgeţi către oficialii de la CSA Steaua: “Habar n-am ce gânduri au!”

Marius Lăcătuș a trimis primele săgeți către oficialii de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și a spus că nu știe ce planuri au cu echipa.
09.08.2023 | 20:37
Marius Lacatus primele sageti catre oficialii de la CSA Steaua Habar nam ce ganduri au
Marius Lăcătuş, primele săgeţi către oficialii de la CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Fiara” a explicat că nu știe nimic din ce se va întâmpla la club, însă a spus că se bucură de faptul că echipa există și că va rămâne întotdeauna alături de proiect, indiferent dacă clubul va avea sau nu dreptul de promovare în prima ligă.

Marius Lăcătuş, primele săgeţi către oficialii de la CSA Steaua

Marius Lăcătuș a vorbit despre situația de la CSA Steaua și a trimis primele săgeți către oficialii clubului: „Eu o să vorbesc în nume personal, fiecare are ideea lui. Eu spun cum gândesc, nu sunt genul de om care să mă duc la club sau să-l sun pe comandant.

ADVERTISEMENT

Am pus demult întrebări, am spus că e cazul ca cei din conducerea clubului sau a ministerului să dea o explicație pentru motivul pentru care nu se reușește asocierea clubului cu un privat.

Atât timp cât ei nu ies, niciunii dintre ei, vreun comandant sau un manager sau cineva din cadrul ministerului să spună lucrurilor pe nume, noi doar ne dăm cu părerea despre ce se poate întâmpla”.

ADVERTISEMENT

„Sincer, chiar habar n-am ce gânduri au! Toți cei care suntem alături de club și care ne dorim ca echipa să promoveze și să joace în prima ligă, suntem cu gândurile împărțite.

Asta cu băgatul în seamă nu știu ce să spun… atât timp cât niciunul dintre noi sau puțini dintre noi sunt angajați ai clubului… nu știu… eu oricum nu sunt comandantul să-l întreb ce are de gând cu echipa asta”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Ce să facem? Să punem presiune pe ei?”

„Ce să facem? Să punem presiune pe ei? Eu tot am sperat… toată tăcerea lor, a celor din conducerea clubului, am crezut că vor găsi varianta cea mai bună ca echipa să aibă drept de promovare. Motivul pentru care nu s-au găsit variante le știu numai ei.

Mă repet, cred că ar fi cazul ca cineva din cadrul clubului sau al ministerului să iasă în față și să spună ce au de gând să facă cu această echipă. Eu am zis de mult timp.

ADVERTISEMENT

Am trăit cu speranța că dacă nu ies public și nu spun nimic, m-am gândit că au un as în mânecă și sunt gata să-l folosească. Unele echipe au promovat și așa, iar lumea n-a mai spus nimic”, a continuat Marius Lăcătuș.

„Tot timpul când dau un exemplu, mi se spune că nu înseamnă că a fost bine ce s-a întâmplat atunci, dar ei joacă bine în prima ligă… noi am greșit când am început din liga a patra și trebuia să fim direct în prima ligă.

Cred că pentru noi, toți cei care sunt alături de club, e cel mai important că echipa există și că joacă. Eu sunt alături de proiect și ce se încearcă să se facă. E cu totul altceva că ar putea să fie mai bine. Orice s-ar întâmpla, eu voi fi alături de această echipă, pentru că aici m-am consacrat și aici am jucat”, a mai spus Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT