Sport

Marius Lăcătuș taxează protestele anti-FCSB: „Se mai sare calul câteodată”

Marius Lăcătuș a taxat protestele anti-FCSB făcute de suporterii de la Peluza Sud Steaua, spunând că se mai sare calul uneori.
11.07.2023 | 21:15
Marius Lacatus taxeaza protestele antiFCSB Se mai sare calul cateodata
Marius Lăcătuș taxează protestele anti-FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Fiara” consideră că în momentul în care fanii CSA Steaua vor vedea că suporterii FCSB-ului vor umple stadionul la meciul cu Dinamo și ei se vor ambiționa și vor veni în număr mare la meciurile echipei, nu ca în sezoanele precedente.

Marius Lăcătuș taxează protestele anti-FCSB

Marius Lăcătuș taxează protestele anti-FCSB ale fanilor de la Peluza Sud Steaua, fiind de părere că ultrașii au sărit calul în momentul în care au venit cu sicrie în fața stadionului Ghencea.

ADVERTISEMENT

„Pe mine nu mă distrează. Când vreți voi, vă distrează, când nu vreți, nu vă distrează. La felul în care a plecat Gigi Becali din Ghencea, eu nu mi-aș fi dorit ca el să se mai întoarcă vreodată aici.

Investițiile pe care le-a făcut și le-a luat cu el. Întreabă-l. Nu știu despre ce investiții vorbește el. A luat până și tribunele de la terenul pe care juca echipa a doua. Și-a recuperat investițiile de-acolo, stați liniștiți.

ADVERTISEMENT

Taxe și impozite plătim cu toții. Ministrul e om serios, i-a promis domnului Becali că va juca în Ghencea și va juca. Să sperăm că se va ține de cuvânt și cu alte lucruri pe care trebuie să le rezolve în țara noastră.

Eu cred că sunt alte lucruri mai importante decât stadionul Ghencea. N-am vorbit cu suporterii de la Peluza Sud. Când vrei să faci anumite lucruri, îți asumi! Să-i găsească poliția dacă domnul Becali vrea așa”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Se mai sare calul câteodată!”

„Se mai sare calul câteodată. Nu cred că e cea mai bună formă de protest, asta e părerea mea! Eu nu cred că suporterii nu vor mai fi alături de echipă doar pentru că FCSB va juca în Ghencea. Cine e alături de club, va fi în continuare.

Poate acest lucru, în mod paradoxal, va face să se adune mai mulți suporteri să vină la meciurile Stelei în Ghencea. Ce nu înțeleg eu sau nu știu de ce s-a putut până acum și nu s-a mai putut face până acum”, a continuat Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

„Exista un motiv pentru care nu a jucat FCSB până acum în Ghencea. Aș fi curios să aflu motivele și eu. Nu cred că oamenilor din sport le pare rău că FCSB va juca în Ghencea, mă refer și la cei din presă sau din televiziune”, a mai spus „Fiara”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,39 este cota pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT