Life

Marius Moga, surpriză uriașă de ziua de naștere. Trupa Simplu s-a reunit

Marius Moga, moment special în ziua când a făcut 41 de ani. Trupa Simplu s-a regrupat și a cântat mai multe piese vechi.
31.12.2022 | 16:40
Marius Moga surpriza uriasa de ziua de nastere Trupa Simplu sa reunit
Marius Moga, moment special în ziua când a făcut 41 de ani. Trupa Simplu s-a regrupat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul compozitor a avut parte de o surpriză uriașă de ziua de naștere, care a avut loc pe 30 decembrie 2022. Trupa din care a făcut parte în urmă cu foarte mulți ani s-a reunit cu această ocazie specială.

Marius Moga, moment special în ziua când a făcut 41 de ani. Trupa Simplu s-a regrupat

Marius Moga a sărbătorit alături de cei dragi și prietenii apropiați. Vedeta a împlinit 41 de ani și cu această ocazie a urcat pe scenă împreună cu doi prieteni foarte buni și cu care a cântat în trupa Simplu: CRBL și Smiley.

ADVERTISEMENT

Cei trei cântăreți le-au adus aminte tuturor de vremurile în care făceau furori în industria muzicală românească. Artiștii au cântat mai multe piese consacrate, invitații bucurându-se din plin de această unire neașteptată.

Ruby a fost cea care a făcut publice filmările în care vedetele încing atmosfera la petrecerea la care au reușit să se revadă. Frumoasa brunetă s-a bucurat că a luat parte la acest moment inedit.

ADVERTISEMENT

„Mă-ntindeam să adorm lângă radio”, a scris cântăreața pe Instagram legat de o imagine cu Marius Moga și Smiley.

Trupa Simplu și Ruby
Trupa Simplu și Ruby la ziua de naștere a lui Marius Moga. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Smiley, adevărul despre relația cu colegii de la Simplu

Smiley a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că păstrează o relație foarte bună cu foștii colegi din trupa Simplu. Antrenorul de la Vocea României nu va uita niciodată clipele petrecute cu cei cu care a făcut istorie.

ADVERTISEMENT

„Trupa SIMPLU e parte din mine ca om și ca artist. A fost o perioadă tare de tot, un pionierat pentru muzica românească și pentru noi ca oameni de muzică, avem atâtea povești, atâtea nopți de entuziasm, de vorbe și planuri, de distracție, de prietenie.

Țin enorm la tot ce a însemnat SIMPLU, la toți băieții din trupă, nimeni n-are cum să-i scoată din istoria mea, indiferent ce s-ar scrie.

ADVERTISEMENT

Am crescut cu toții și fiecare dintre noi s-a format și a privit înspre o direcție pe care a urmat-o din interior cumva, din suflet. Mai vorbim, ne mai scriem, ne mai ascultăm muzica și ne apucă nostalgia”, spunea Smiley la un moment dat pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT