Life

Petrecere faraonică de ziua lui Marius Moga! Ruby a ajuns la chef aproape goală

Marius Moga a împlinit 41 de ani și a sărbătorit ca la carte, cu cei mai mari artiști din industrie. Ruby s-a prezentat la eveniment cu o ținută ce nu a lăsat loc imaginației.
31.12.2022 | 10:34
Petrecere faraonica de ziua lui Marius Moga Ruby a ajuns la chef aproape goala
Cum s-a îmbrăcat Ruby la petrecerea lui Marius Moga. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreț, compozitor și deschizător de drumuri pentru artiștii din România, Marius Moga a împlinit 41 de ani și a sărbătorit așa cum se cuvine. A pus la cale o petrecere -eveniment, la care nume sonore din showbiz i s-au alăturat. Buna lui prietenă, Ruby, a încins atmosfera mai ceva ca artificiile.

Marius Moga, mare petrecere de ziua lui. Cine i s-a alăturat la eveniment

Marele Marius Moga a împlinit 41 de ani. Jumătate din viață și-a petrecut-o în lumina reflectoarelor. A fost pe rând cântăreț, compozitor, iar de când și-a deschis propria casă de discuri a lansat talente pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

Multe nume consacrate au pornit din studioul lui. I-a învățat muzică pe Liviu Teodorescu și pe Adda, cu care s-a împăcat de curând, după ani buni în care nu și-au vorbit. 

De ziua lui, a organizat o petrecere de pomină. Un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, cu scenă pe care au urcat colegi de breaslă și prieteni.

ADVERTISEMENT

I-au fost alături la chef What’s UP, Amna, CRBL, Sebastian Dobrincu, Lora, Shift, Corina Bud și mulți alții, iar dorința lui încă de la începutul serii a fost să refacă, pentru puțin timp, trupa Simplu și să-l convingă pe Smiley să cânte împreună piesa Oficial îmi merge bine.

Conform imaginilor ajunse în mediul online, i-a reușit, căci alături de prietenii săi, a întreținut atmosfera cu melodiile vechi, care i-au consacrat.

ADVERTISEMENT

„Artiști mari sunt aici în seara asta. La un moment dat au început să lupte pentru ceva. Așa că seara asta o să vedeți artiști noi, o să cânt și eu.

Încercăm să-l îmbătăm și pe Smiley, să băgăm un Oficial îmi merge bine”, a spus Marius Moga la începutul petrecerii de ziua sa.

ADVERTISEMENT

Cine nu a reușit să ajungă la eveniment, i-a transmis lui Marius Moga toate cele mai bune prin intermediul platformelor sociale.

„Unul dintre oamenii cu care sunt recunoscător că mi-a făcut cunoștință muzica. Nu am ajuns la party, dar beau azi un pahar în cinstea ta. La mulți ani, Marius!”, a scris Florian Rus pe Instagram.

Ruby și-a făcut apariția aproape goală la ziua lui Marius Moga

Una dintre cele mai inedite prezențe de la ziua lui Marius Moga a fost Ruby. Buna prietenă a vedetei a declarat în nenumărate rânduri că-și gândește singură ținutele, iar pentru această ocazie, a ales una de impact.

Ruby și-a făcut apariția la chef aproape goală. A îmbrăcat un costum de baie negru, strălucitor și s-a acoperit doar cu o haină de blană și o fustă decupată în partea de jos.

În picioare, artista a optat pentru o pereche de cizme negre, din latex, lungi până peste genunchi, care au ajutat-o să încingă atmosfera mai ceva decât artificiile aprinse la momentul tortului.

„Marius Moga, ești toată muzica pe care o iubesc”, i-a transmis Ruby lui Marius Moga în mediul online.

ADVERTISEMENT