Sport

Marius Niculae, avertisment pentru Dinamo! Ce ar trebui să facă roș-albii pentru a se salva de la retrogradare

Marius Niculae cere o infuzie de jucători la Dinamo pentru a scăpa de zona roșie. Formația din Ștefan cel Mare ocupă penultimul loc din Superliga.
16.01.2024 | 09:37
Marius Niculae avertisment pentru Dinamo Ce ar trebui sa faca rosalbii pentru a se salva de la retrogradare
Marius Niculae cere mai multe transferuri la Dinamo pentru ca echipa sa se salveze. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Situația tensionată a celor de la Dinamo a stârnit îngrijorarea fostului atacant emblematic al clubului, Marius Niculae, care a atras atenția asupra iminentului pericol de retrogradare. În ciuda ultimelor rezultate, formația din Ștefan cel Mare mai are de tras pentru a scăpa din zona roșie.

Marius Niculae cere o infuzie de jucători la Dinamo pentru a se salva de la retrogradare

“Nu s-a terminat campania de transferuri din declarațiile celor de acolo. Sper acest lucru, că vor mai aduce jucători. Ca suporter al echipei Dinamo sper că se vor mai face transferuri. 

ADVERTISEMENT

 Dinamo are nevoie de jucători care să facă diferența. Mă uitam la echipele din față care s-au întărit cu jucători de valoare de la echipe naționale, e un lucru bun. 

Transferuri s-au făcut, cele care se luptă la campionat au investit cel mai mult, Dinamo se află însă la opusul clasamentului și are nevoie de transferuri mai cu greutate. 

ADVERTISEMENT

Sunt șanse mici să rămână în Liga 1 cu lotul actual. Chiar dacă ai câștigat omogenitate la echipă, am văzut cu toții, nu trebuie să fii mare expert, că Dinamo are nevoie de întăriri”, a declarat Marius Niculae.

Dinamo se află pe penultimul loc în SuperLiga

Fără transferuri semnificative și cu doar un singur nou jucător adus până acum, nord-macedoneanul Darko Velkovski, “câinii” se confruntă cu o situație dificilă în lupta pentru menținerea în SuperLigă. Sezonul actual pentru Dinamo București este unul presărat cu provocări și rezultate dezamăgitoare. Cu 21 de meciuri jucate, echipa se află pe poziția a 15-a în clasament, cu doar 16 puncte obținute până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Performanțele echipei au fost sub așteptări, având în vedere cele 4 victorii, 4 remize și 13 înfrângeri. Această serie negativă de rezultate se reflectă și în diferența semnificativă de goluri, cu doar 13 goluri marcate și 31 primite.

Cu ultimele cinci partide înregistrând două victorii și trei înfrângeri, forma recentă a lui Dinamo București este fluctuantă, iar echipa își propune să-și revină în a doua parte a sezonului pentru a evita retrogradarea. Cele două succese obținute pe final de an au reprezentat jumătate din totalul meciurilor câștigate de formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

“Eu am spus că îmi doresc două transferuri în cantonament. Am reușit doar unul… Noi avem avem 3-4 ținte, dar e greu să negociem cu ele în această perioadă. Mai avem 3-4 transferuri de făcut. Suntem în negocieri, totul ține de detalii. E posibil și să plece jucători, vom vedea ce va fi”, a punctat Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT