Sport

Dinamovistul Moți, prezent în Antalya la amicalul FCSB – LASK Linz 3-1. S-a întreținut minute în șir cu Mihai Stoica și Pintilii. Video

Un moment inedit s-a petrecut la meciul amical susținut de FCSB în Antalya, când dinamovistul Cosmin Moți a venit și s-a întreținut cu Mihai Stoica și Mihai Pintilii.
14.01.2024 | 18:13
Dinamovistul Moti prezent in Antalya la amicalul FCSB  LASK Linz 31 Sa intretinut minute in sir cu Mihai Stoica si Pintilii Video
Un moment inedit s-a petrecut la meciul amical susținut de FCSB în Antalya, când dinamovistul Cosmin Moți a venit și s-a întreținut cu Mihai Stoica și Mihai Pintilii. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus foarte clar cu 3-1 în fața formației austriece LASK Linz, în singura partidă de pregătire pe care și-au programat-o în cantonamentul de iarnă din Turcia.

Cosmin Moți a stat de vorbă cu Mihai Stoica și Mihai Pintilii

Prezent într-un stagiu de pregătire în Antalya cu Ludogoreț Razgrad, formație la care este director tehnic, dinamovistul Cosmin Moți a venit la amicalul susținut de FCSB și s-a întreținut minute bune cu Mihai Stoica și Mihai Pintilii, așa cum se poate vedea în filmarea făcută de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vechi adversar al ”roș-albaștrilor”, fostul fundaș dinamovist a urmărit întreaga partidă a trupei lui Elias Charalambous. La un moment dat, Moți a coborât pe pista stadionului și s-a îmbrățișat cu Stoica și Pintilii.

Cei trei au dat uitării momentele de rivalitate din trecut și au stat de vorbă câteva minute. Cosmin Moți, Mihai Stoica și Mihai Pintilii au schimbat impresii despre jocul susținut de liderul din SuperLiga și chiar au glumit ca niște vechi prieteni.

ADVERTISEMENT

Pe lângă rivalitatea pe care a avut-o cu ”roș-albaștrii” pe când evolua la Dinamo, Moți a intrat în istorie cu un moment fabulos pe când juca pentru Ludogoreț. Într-un meci decisiv cu FCSB pentru calificarea în grupele Champions League, din sezonul 2013-2014, Moți a intrat în poartă la loviturile de departajare, a parat șuturile lui Pîrvulescu și Râpă, și i-a calificat pe bulgari.

Luis Phelipe a impresionat la debut

Reporterii FANATIK prezenți la meciul amical cu LASK Linz au remarcat faptul că nou venitul Luis Phelipe a fost cel mai bun jucător. A driblat foarte mult, a arătat viteză și determinare. Evoluția excelentă a fost încununată și cu un gol, în minutul 21, din pasa lui Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Baba Alhassan a debutat în postură de căpitan, banderola a trecut apoi la Luis Phelipe şi, în cele din urmă a ajuns la Darius Olaru, căpitanul de drept. Un gest al ”roș-albaștrilor” pentru a le da încredere noilor veniți. De altfel, până în minutul 69, nu mai puțin de cinci jucători au purtat banderola.

Chiar dacă FCSB a avut doar un meci amical și s-a reunit cel mai târziu dintre echipele din SuperLiga, este cea mai pregătită echipă din Antalya, peste rivalele Rapid sau Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Echipa arată impecabil din punct de vedere fizic, foarte bine tactic și tehnic, iar grupul este unul foarte legat. Pentru ”roș-albaștrii” este singurul meci amical din Antalya. FCSB va debuta în noul sezon pe teren propriu cu UTA Arad, luni, 22 ianuarie, de la ora 20:00.

  • 21 ianuarie e data la care FCSB revine în România
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „x solist la pauză” la meciul FCSB - UTA Arad