Sport

Marius Ștefănescu, dorit de FCSB! Laszlo Dioszegi: „Gigi Becali oferă puțin mai mult decât domnul Șucu”

Marius Ștefănescu este dorit la FCSB, iar Laszlo Dioszegi a spus că Gigi Becali oferă o sumă mai mare pentru jucător decât Dan Șucu.
03.08.2023 | 21:42
Marius Stefanescu dorit de FCSB Laszlo Dioszegi Gigi Becali ofera putin mai mult decat domnul Sucu
Laszlo Dioszegi a anunțat că Marius Ștefănescu e dorit de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor a spus că nu se grăbește să-l dea pe Marius Ștefănescu, dorind ca jucătorul să evolueze la Sepsi până în iarnă, însă contează mult ofertele primite de la FCSB și Rapid.

Laszlo Dioszegi a anunțat că Marius Ștefănescu e dorit de FCSB

Laszlo Dioszegi a anunțatMarius Ștefănescu nu este dorit doar de Rapid, ci și de FCSB, Gigi Becali făcând o ofertă pentru jucător puțin mai bună decât Dan Șucu:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu domnul Șucu despre Ștefănescu și avem niște oferte. Chiar avem ofertă și de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi m-a sunat Gigi Becali pentru el.

Dar, pentru noi, Ștefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puțin mai mult decât domnul Șucu”.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Marius Ștefănescu

„Nu vreau să fac concurență între ei!”

„Nu vreau acum să fac concurență între ei. Am mai spus, vrem ca Ștefănescu să joace la noi cel puțin până în iarnă. Să vedem care vor fi evoluțiile lui, evoluțiile echipei. 

Momentan, noi suntem în Conference League și trebuie să ne concentrăm prima dată la ce trebuie să facem aici, dar și în campionat. După aceea, avem timp berechet să discutăm despre plecări și veniri de jucători”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT

În meciul retur cu CSKA Sofia, Marius Ștefănescu a obținut un penalty pentru Sepsi, în prima repriză, după ce a fost faultat de portarul bulgarilor, după ce îl driblase. După obținerea penalty-ului, Cosmin Matei a executat fără emoții.

Marius Ștefănescu are un total de 151 de meciuri jucate pentru Sepsi, în toate competițiile, reușind să marcheze nu mai puțin de 23 de goluri și a oferit 18 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu are și două prezențe la naționala mare a României, pentru care nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. Acesta a debutat în înfrângerea cu Muntenegru, scor 0-3, și a jucat 30 de minute în meciul amical cu Republica Moldova, scor 5-0.

  • 1.200.000 de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com 
ADVERTISEMENT