Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ștefănescu, transfer la Rapid!? Întâlnire Șucu – Dioszegi: “Ne vedem luni”

Dorit de Rapid şi CSKA Sofia, Marius Ştefănescu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi Sf. Gheorghe. Anunţul oficial al covăsnenilor
28.07.2023 | 12:28
Stefanescu transfer la Rapid Intalnire Sucu  Dioszegi Ne vedem luni
Ștefănescu, transfer la Rapid!? Intâlnire Șucu - Dioszegi: “Ne vedem luni”
ADVERTISEMENT
28-07-2023
09:29

Întâlnire Șucu - Dioszegi pentru transferul lui Ștefănescu

Șansele ca fotbalistul Marius Ștefănescu să mai ajungă la Rapid sunt aproape nule, însă patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a mărturisit că se va întâlni cu patronul Rapidului, Dan Șucu, pentru a bea un pahar de vin și pentru a discuta mai multe. Ștefănescu se afla în ultimul an de contract, însă covăsnenii au reușit să-i prelungească contractul, iar acum cei care-l doresc, implicit Rapidul, ar fi nevoiți să scoată din buzunare milioane de euro pentru un transfer.

Chiar și așa, întâlnirea Șucu – Dioszegi va avea loc, deși sunt șanse minime să se parafeze acest transfer. ”E adevărat, am discutat cu dânsul, luni am treabă la București și putem să discutăm, dar vedem și noi ce decidem. Am primit oferta 500.000 de euro + 100.000 euro pentru goluri marcate și 100.000 de euro bonus de performanță al Rapidului.

Sigur nu o să-l vindem, dar din respect pentru domnul Șucu oricum trebuie să mă duc să bem un pahar de vin să discutăm, dar ce am văzut și ieri cel mai bine e să rămână și la noi un an jumate, doi. Nu vreau să spun acum să arunc sume în vânt, dar avem mare nevoie de el, e foarte iubit și în sânul suporterilor, cea mai bună decizie ar fi să rămână la noi”, a completat patronul lui Sepsi.

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA s-a întors și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro, de la ora 10:30. Excepție vor face edițiile speciale FANATIK SUPERLIGA. Pentru cei care nu au reușit să vadă emisiunea în direct, aceasta poate fi urmărită în premieră de la ora 17:30, pa pagina de Youtube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik.

Întâlnire Șucu - Dioszegi

25-07-2023
11:38

Marius Ştefănescu a semnat prelungirea cu Sepsi!

Dorit de Rapid şi CSKA Sofia, Marius Ştefănescu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi Sf. Gheorghe: “Marius Ştefănescu şi-a prelungit contractul cu Sepsi OSK până în vara anului 2026. Mijlocaşul, în vârstă de 24 de ani, a sosit la Sfântu Gheorghe în vara anului 2018. Mult succes, Marius!”

Unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a dezvăluit că negocierile pentru perla celor de la Sepsi, Marius Ștefănescu, sunt extrem de avansate. Cu toate acestea, Angelescu a mărturisit că suma cerută pentru fotbalist e momentan exagerat de mare, iar acum așteaptă ca cei de la Sepsi să lase din preț.

Super transfer! Rapid se bate cu CSKA Sofia pentru un fotbalist român

Înainte de toate, Angelescu a subliniat că Rapidul are obiectiv câștigarea campionatului în acest an. ”Din punctul meu personal și al conducerii, obiectivul e să ne batem la titlu. Dacă ne batem și vom termina în primele 3 și am câștigat Cupa ar fi un sezon reușit, însă îmi doresc să câștigăm titlul.

ADVERTISEMENT

FCSB rămâne foarte puternică, nu știu dacă e cea mai puternică, fără doar și poate va fi una din echipele care se va bate la campionat”, și-a început Angelescu discursul. Totuși, pentru a se bate cu șanse reale la titlu, Rapidul are nevoie de transferuri, iar Marius Ștefănescu e o țintă clară în acest moment.

”Nu pot să vă spun, am declarat că ni-l dorim, nu pot să dau detalii. Sunt discuții, sperăm să ajungem la un numitor comun. De Crăciun nu mai putem că s-a terminat perioad. Sunt optimist tot timpul acum să vedem. Momentan discutăm cu clubul, nu pot să zic că e prețul problema, fiecare club își evaluează jucătorii cum doresc ei, dar ultima cerere e evaluat extrem de sus, dar trebuie să fim realiști”, a completat oficialul rapidist.

ADVERTISEMENT

În discuție a intervenit Vivi Răchită, care a atras atenția că CSKA Sofia a făcut, de asemenea, o ofertă pentru a-l cumpăra pe Ștefănescu. ”Nu cred că e vorba de concurență. Trebuie să ajungem la numitor comun, e vorba de suma pe care o cer”, a replicat Angelescu, cu mențiunea că cei de la Sepsi cer mai mult de 500.000 pentru acest fotbalist.

”Da e mai mare (n.r. de 500.000 de euro), dacă se va ține suma nu există concurență, nimeni nu va plăti atât pentru Ștefănescu”, a concluzionat Angelescu. Totodată, finanțatorul Rapidului a lăsat să se înțeleagă că vor mai pleca 1-2 jucători, însă nu va fi nimeni dintre titulari și în niciun caz despre atacantul Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, Ștefănescu se află în ultimul an de contract cu Sepsi, acesta fiind și principalul motiv pentru care nicio echipă nu vrea să plătească exagerat de mulți bani. Mai mult, cei de la Sepsi se plâng că Ștefănescu este jucător aflat în coproprietate cu o altă formație, deci nu ar rămâne cu mare lucru dacă l-ar vinde pentru câteva sute de mii de euro.

”Eu sunt convins că Bergodi îl apreciază pe Ștefănescu, a lucrat cu el și îl știe, dar momentan eu nu știu de o altă ofertă făcută de Rapid. Noi am primit o ofertă de la Rapid pentru Ștefănescu acum o lună. Ne oferiseră 400 de mii de euro, dar nu am putut să acceptăm o asemenea sumă. Și vreau să vă explic de ce. Noi avem din Ștefănescu doar 50 la sută din procente, celelalte 50 la sută aparțin celor de la Viitorul Cluj.

ADVERTISEMENT

Deci, lor trebuia să le dăm 200 de mii din sumă, iar după ce noi plăteam niște taxe din partea noastră, atunci mai rămâneam cu vreo 130 de mii de euro. Așa că, nu aveam cum să acceptăm o asemenea sumă, deoarece Ștefănescu este un jucător valoros și valorează mult mai mult”, a explicat patronul celor de la Sepsi, Lazslo Dioszegi.

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță și e în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Pentru cei care, din diverse motive, nu pot să vadă emisiunea în timp real, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina oficială de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rapid se bate cu CSKA Sofia pentru un jucător

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Amenzi pentru mașina vândută. Ce pot face foștii proprietari
Amenzi pentru mașina vândută. Ce pot face foștii proprietari
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților