Sport

Marius Şumudică, în spital cu probleme de sănătate. Tehnicianul va rata meciul cu Hatayspor. Update Exclusiv

Marius Șumudică se află internat în spital cu probleme de sănătate și are șanse mici să se afle pe banca lui Gaziantep la partida cu Hatayspor.
09.01.2024 | 22:24
Marius Sumudica in spital cu probleme de sanatate Tehnicianul va rata meciul cu Hatayspor Update Exclusiv
Marius Şumudică a fost internat de urgenţă la spital! Ultimele detalii despre starea de sănătate a antrenorului. Sursa: Gazispor
ADVERTISEMENT
09-01-2024
20:34

Șumudică ratează întâlnirea cu Hatayspor

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică, este în continuare în spital după problemele medicale avute la începutul săptămânii, iar presa turcă a anunțat că va lipsi de la meciul cu Hatayspor.

”S-a aflat că Marius Șumudică, care a fost internat și al cărui tratament continuă, nu a fost încă externat din spital și este ținut sub supraveghere. Încă nu este clar dacă Marius Șumudică își va continua tratamentul în spital până la orele serii, iar apoi va merge la Mersin.

Totuși, conform situației actuale, am aflat că posibilitatea de a merge la Mersin pentru meciul cu Hatayspor este una redusă”, a scris publicația Gaziantep Doguș.

Partida Hatayspor – Gaziantep, din etapa a 16-a a campionatului Turciei, se va disputa miercuri, 10 ianuarie, de la ora 16:00.

Marius Şumudică s-a confruntat înainte de Revelion cu probleme de sănătate şi timp de câteva zile nu a putut să se întoarcă în Turcia. El a suferit o pneumonie şi a fost depistat pozitiv cu COVID, dar după câteva zile i s-a dat undă verde pentru întoarcerea în Turcia.

Marius Şumudică a fost internat de urgenţă la spital!

Doar că problemele lui Marius Şumudică s-au acutizat şi tehnicianul lui Gaziantep a fost internat luni dimineaţa de urgenţă la spital. Clubul a anunţat că antrenorul s-a simţit rău şi s-a luat decizia internării după analize amănunţite.

ADVERTISEMENT

„Antrenorul nostru, Marius Șumudică, s-a întors în orașul nostru după, săptămâna trecută, s-a simțit rău. Acesta a fost tratat în continuare, dar s-a decis ca acesta să își continue tratamentul la spitalul Sani Konguglu.

În prezent, starea de sănătate a acestuia se îmbunătățește. Ne dorim ca antrenorul nostru, Marius Șumudică, să se facă bine cât de curând și să revină la echipă cât mai repede!”, se arată în comunicatul celor de la Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Ambulanţa l-a luat direct de la club! Care e starea de sănătate a tehnicianului

FANATIK a aflat că Marius Şumudică era la sediul clubului când i s-a făcut rău. Ambulanţa l-a luat direct de la club, acolo unde discuta campania de achiziţii cu oficialii lui Gaziantep.

Din fericire, antrenorul român şi-a revenit la spital, se simte mult mai bine şi, din informaţiile noastre, va fi externat chiar azi. Şumudică doreşte să se întoarcă la club pentru a pune la punct ultimele detalii despre campania de mercato.

ADVERTISEMENT

Şumudică, nervos după remiza din ultima etapă: “Nu pot accepta așa ceva!”

Marius Șumudică a fost foarte nervos la finalul meciului din ultima etapă, când Gaziantep a fost egalată la 2 de Pendikspor. Elevii lui Șumi au condus cu 2-0, dar au obținut doar o remiză:

“Le-am oferit punctele pe tavă adversarilor. La fel ca în meciul cu Adana, pierdem puncte de la 0-2. Azi am primit două goluri în trei minute. Prima dată a fost un accidentat, acum nu mai putem spune asta!

ADVERTISEMENT

Nici nu vreau să discut prea mult, sunt prea înfierbântat. Nu pot accepta așa ceva! Am avut 2-0! Adversarul ar fi trebuit să vadă un cartonaș roșu, dar nu este o scuză. Trebuie să fructificăm ocaziile avute”, a spus Şumudică.

  • 52 de ani are Marius Şumudică
  • 14 e locul ocupat în clasament de Gaziantep
ADVERTISEMENT