Sport

Marius Șumudică nu poate să se întoarcă în Turcia: ”Mi-au spus că nu am voie să urc în avion!”

Aflat în România pe perioada Crăciunului, Marius Șumudică a avut probleme medicale. În aceste condiții, tehnicianul nu se poate întoarce în Turcia decât după Anul Nou.
28.12.2023 | 14:46
Marius Sumudica nu poate sa se intoarca in Turcia Miau spus ca nu am voie sa urc in avion
Marius Șumudică a comentat transferul unui internațional român în Premier League. Foto: Twitter Gaziantep FK
ADVERTISEMENT

”Șumi” a profitat de pauza competițională și s-a întors în România pentru a petrecere sărbătorile de iarnă alături de familie. Pe aeroport a reacționat când observat în plan secund un individ care purta un trening cu însemnele FCSB.

Când va ajunge Marius Șumudică în Turcia

Marius Șumudică ar fi trebuit să plece din nou în Turcia vineri, 29 decembrie, dar nu mai poate face acest lucru după ce a ieșit pozitiv la un test Covid. Antrenorul a mers la spital, iar consultul și testarea au confirmat diagnosticul. În plus, el suferă și de pneumonie.

ADVERTISEMENT

Tehnicianului lui Gaziantep a primit un tratament pe care trebuie să-l urmeze timp 5 zile și va pleca în Turcia abia după Anul Nou. Până atunci, de antrenamentele echipei se vor ocupa secunzii săi.

”Da, nu mă simt bine, dar nici nu sunt chiar atât de rău încât să nu mă pot mișca din pat și aș fi vrut să plec pentru că aveam antrenament vineri seară. M-au băgat în nu știu ce bază de date și mi-au spus că nu am voie să urc în avion.

ADVERTISEMENT

Ok, am încredere deplină în staff, Petre Cristian, Gabi Mărgărit, Florin Tene și Ciprian Moscu, dar e altceva să fiu și eu acolo. Probabil că pe 2-3 ianuarie o să ajung. Pe 5 avem meci”, a declarat Șumudică, pentru digisport.ro.

Gaziantep, start important în 2024

Marius Șumudică a încheiat cu dreptul anul 2023, după ce Gaziantep s-a impus cu 3-0 pe terenul formației Fatih Karagumruk, una dintre contracandidatele cu care se luptă pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Omul meciului a fost atacantul Denis Drăguș, care a reușit un gol și o pasă decisivă. Totodată, Florin Niță a fost integralist între buturi, iar Alexandru Maxim, intrat de pe bancă, a pasat decisiv la ultimul gol.

Noul an va începe în forță pentru românii de la Gaziantep, care vineri, 5 ianuarie 2024, de la ora 16:00, primesc vizita lui Pendikspor, o altă echipă aflată în zona fierbinte a retrogradării, dar care speră să se salveze.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptul că l-a lăudat pe Damjan Djokovic, Marius Șumudică a negat faptul că ar fi interesat de transferul mijlocașului de la FCSB. Tehnicianul român a dezvăluit că este acoperit pe acel post și caută să aducă la Gaziantep fotbaliști de alt profil.

ADVERTISEMENT