Sport

Marius Șumudică a spus pas arabilor care i-ar fi oferit cel mai mare salariu al carierei

Marius Șumudică a refuzat o ofertă incredibilă din zona Arabiei, chiar de la fostul club al lui Laurențiu Reghecampf, care i-ar fi plătit cel mai mare salariu din cariera sa.
11.04.2024 | 16:42
Marius Sumudica a spus pas arabilor care iar fi oferit cel mai mare salariu al carierei
Marius Șumudică, refuzul carierei pentru dragostea eternă? / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, un antrenor român la mare căutare în străînătate, a refuzat o ofertă uriașă din peninsula Arabiei. Tehnicianul a preferat să refuze și se zvonește că ar reveni în SuperLiga.

Șumudică nu îi calcă pe urme lui Reghecampf

Plecat de la Gaziantep recent, mai precis pe 6 martie, Șumudică este liber de contract și nu duce lipsă de oferte. Tehnicianul pare mai dorit ca niciodată și are de unde alege pentru viitorul său.

ADVERTISEMENT

Arabia Saudită ar fi fost destinația lui „Șumigol“, de la un club la care Laurențiu Reghecampf a plecat recent. Al Tai nu mai are antrenor, după ce fostul soț al Anei-Maria Prodan a plecat pe 8 aprilie din Golf.

Marius Șumudică ar fi fost contactat de arabi, conform DigiSport, ca o soluție imediată pentru arabi. Clubul se află la retrogradare și i-ar fi oferit românului un salariu imens pentru a-i salva de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Conform sursei, Șumudică ar fi primit pe banca lui Al Tai peste 300.000 de euro. Obiectivul imediat ar fi fost salvarea, pentru care avea un bonus de 100.000 euro în plus, pentru o lună jumătate pe banca arabilor.

Propunerea arabilor, în cazul salvării, cuprindea și o prelungire pentru sezonul viitor, unde Șumi și staff-ul ar fi primit 1,8 milioane de euro. În aceste condiții, Al Tai se vede nevoită să lupte fără Șumudică, fiind la 2 puncte de primul loc neretrogradabil.

ADVERTISEMENT

Șumudică, înapoi în SuperLiga?

Numele lui Șumudică se leagă de multe cluburi din SuperLiga, printre care trei cluburi de play-out și două de play-off. Ofertele din play-out au venit de la Petrolul, FCU Craiova, care chiar a discutat cu Mititelu, și FC Voluntari.

Două cluburi care ar dori să o oprească pe FCSB, Universitatea Craiova și Rapid, l-ar vrea pe tehnician, conform presei. Rapid, marea dragoste a lui Șumudică, este în impas și se caută soluții pentru înlocuirea lui Bergodi, care a eșuat.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Șumudică nu va prelua nicio echipa din mers, având în vedere că este final de campionat. Însă, tehnicianul ar putea fi tentat de un proiect pe termen lung cu începere din vară, dacă vor curge ofertele ca acum.

ADVERTISEMENT