Sport

Marius Șumudică la Rapid în locul lui Bergodi? „Nu i-am răspuns la telefon, e nebun! Își distruge cariera!”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu vede posibilă o numire a la Marius Șumudică la Rapid, în acest moment.
06.04.2024 | 14:17
Marius Sumudica la Rapid in locul lui Bergodi Nu iam raspuns la telefon e nebun Isi distruge cariera
„Dacă se duce acum la Rapid, nu e sănătos la cap” Dragomir despre Șumudică: „Nu i-am răspuns la telefon”. sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, LIVE pe site-ul FANATIK.RO, despre o posibilă numire a lui Marius Șumudică în funcția de antrenor principal al Rapid.

Dumitru Dragomir nu concepe ca Marius Șumudică să semneze cu Rapid: „Dacă se duce acum, nu e sănătos la cap”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care este de părere că FCSB este campioană în proporție de 99,9%, nu concepe ca Marius Șumudică să accepte o propunerea de la Rapid până la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

„Dacă Șumudică se duce, acum, la Rapid, nu e sănătos la cap. Eu care țin la Șumudică ca și la băiatul meu și îl consider unul dintre cei mai mari antrenori din România. Dar dacă se duce, acum, la Rapid, nu mai am nicio considerație față de el. Îi distruge cariera, Rapid nu mai poate să ia campionatul.

Iar Rapidiștii, daca se duce Șumudică la ei, neapărat trebuie să ia campionatul. Locul doi și trei nu e bun pentru Șumudică. Dacă se duce din vară și vine până pe locul doi, trei, e altceva. Dar acum, în situația asta, dacă te duci… toată lumea crede că dacă se duce Șumudică la Rapid, câștigă campionatul.

ADVERTISEMENT

Dacă îți arăt telefonul meu, am mesaje de la Rapidiști care mă îndeamnă să vorbesc cu Șumudică pentru că ei știu că am o influența asupra lui. Eu nu i-am răspuns la telefon lui Șumudică, m-a sunat ieri.

Nu i-am răspuns din cauza asta. Daca-i spun să se ducă la Rapid, îl nenorocesc. Dacă îi spun să nu se ducă la Rapid, se supără pe mine și crede că-i vreau răul. Și atunci am zis să nu-i răspund la telefon. Din vara poate să se ducă la Rapid.” a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, sfat pentru Dan Șucu: „Să lase parizerul și berea cu fanii Rapidului”

Omul de afaceri a avut și un sfat pentru Dan Șucu în urma fotografiilor apărute în presă, când patronul celor de la Rapid mânca parizer alături de suporterii din Giulești.

„Cum să te duci acum la Rapid? Te duci acum, ai pierdut încă o dată cu Steaua, cariera ta este în fundul prăpastiei. Eu i-am recomandat și lui domnul Șucu să lase parizerul și berea cu fanii Rapidului.

ADVERTISEMENT

El trebuie să stea cât mai departe de suporteri, pentru că în momentul în care ai intrat în mijlocul lor, te-au călcat în picioare. Cu mulțimea nu a câștigat nimeni.”, a mai adăugat Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir nu concepe ca Marius Șumudică să antreneze Rapid

ADVERTISEMENT