Fotbal international

Marius Șumudică a răbufnit: ”Vreau să îmi văd familia. Este inuman ceea ce se întâmplă”

22.07.2020 | 17:47
Marius Sumudica a rabufnit Vreau sa imi vad familia Este inuman ceea ce se intampla
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gazintep, Marius Șumudică, a vorbit despre situaţia în care se găseşte şi a răbufnit, în condiţiile în care ar intra în izolare dacă vine în România, fără să-şi poată vedea familia.

Tehnicianul român nu înțelege de ce trebuie să intre în izolare pentru două săptămâni atâta timp cât vine dintr-o țară în care numărul de cazuri este mai mic decât la noi, deși populația este mai mare.

ADVERTISEMENT

Gaziantep va juca sâmbătă, în deplasare, cu Yeni Malatyaspor în ultima etapă a campionatului Turciei, iar apoi va intra într-o binemeritată vacanță.

Marius Şumudică a răbufnit: “Rădeau de mine”

”Nu înțeleg de ce un om care vine dintr-o țară care nu are nicio problemă în momentul de față la o populație de șase ori mai mare decât România este obligat să intre în izolare”, a început Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

”Deci eu vin pentru 12 zile acasă și sunt obligat să stau 14 zile în izolare. Vreau să îmi văd familia și mă va ține în izolare departe de familie, fără să îi văd, la un domiciliu sau o casă unde să stau singur”, a declarat antrenorul pentru AntenaSport.

”Mi se pare aberant în momentul de față când Turcia are mai puține cazuri decât România. Turcia în momentul de față nu are nicio problemă de carantină, de izolare cu nimeni din orice țară ar veni”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Să vin în România să mă izolez atât timp cât țara de unde vin acum este cu teste sub cea ce se întâmplă în România în momentul de față. Am 11 teste într-o lună jumătate, mâine îl fac pe al 12-lea și sunt negativ în toate. Vin cu un avion privat. Mi-am închiriat avion privat”, a spus Șumudică.

”Aș vrea să îi întreb și eu pe toți, pe domnul Arafat, pe cei care se ocupă, vreau să fac un apel și să întreb de ce eu și stafful meu care avem hârtii, avem 12 teste, suntem negativi. Să ni se facă testul când ajungem și să ne lase la familii. Nu se poate așa ceva”, a tunat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

”Este inuman ceea ce se întâmplă. Da chiar râdeau de noi în Turcia, râdeau și ne luau așa în bășcălie că fiecare ba pleca în Franța, ba în Spania care a avut probleme, ba în Italia și nu au niciun fel de problemă, se duc la familii”, a menționat el.

”Și eu mă duc în România, unde sunt mai multe cazuri decât în multe țări în momentul de față și trebuie să stau izolat. Chiar râdeau de mine și spuneau: ‘Iar te duci în carantină? Iar te duci în izolare?’ Niște lucruri aberante, pe cuvântul meu, e aberant tot ceea ce se întâmplă. Este strigător la cer”, a încheiat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT