Sport

Marius Șumudică, deranjat din cauza invitației primite la centenarul Rapidului: „M-a durut! E clubul pe care îl iubesc”

Marius Șumudică a fost deranjat din cauza invitației pe care a primit-o la centenarul Rapidului, spunând că l-a durut felul în care a fost abordat.
15.06.2023 | 20:53
Marius Sumudica deranjat din cauza invitatiei primite la centenarul Rapidului Ma durut E clubul pe care il iubesc
Marius Șumudică, deranjat din cauza invitației primite la centenarul Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a dezvăluit că a primit un mesaj pe WhatsApp, în care era invitat să participe la evenimentul clubului și în care era pus în 30 de secunde să se filmeze și să trimită filmulețul, în care să spună cine este, ce a făcut la Rapid și ce sentimente are la împlinirea a 100 de ani de la înființarea echipei.

Marius Șumudică, deranjat din cauza invitației primite la centenarul Rapidului

Marius Șumudică a fost deranjat din cazua invitației pe care a primit-o pentru centenarul Rapidului, invitație pe care a primit-o pe WhatsApp, lucru care nu i se pare în regulă pentru un club de talia giuleștenilor:

ADVERTISEMENT

„Dacă ești un club care ții la foștii tăi jucători, nu poți să trimiți un mesaj de invitație la un eveniment pe WhatsApp. Rapid e echipa sufletului meu.

Nu e normal să nu ai timp să trimiți o cameră video la cineva. Acum ce fac, încep să mă filmez eu cu telefonul, fac cum îi spuneam fiului meu să zică la mulți?”.

ADVERTISEMENT

„Nu mi s-a întâmplat așa ceva. Au fost chemați alții care nu meritau și eu am făcut mult mai multe pentru Rapid. Meritam puțin mai mult respect de la cei din club, asta am spus mereu.

E clubul pe care îl iubesc și mă doare. Nu pun la suflet, m-a deranjat, dar trec peste și dacă voi fi în țară, mă voi duce cu tot sufletul la centenarul Rapidului”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Rapid nu a făcut transferuri de titlu!”

„Pentru mine nu sunt transferuri de titlu, mă așteptam la mult mai mult, la jucători care au jucat în Europa. Rapidul are nevoie de cel puțin șase jucători titulari, dacă vrea să ia campionatul, cel puțin șase-șapte jucători.

Cei despre care consideră ei că pot face față, să fie o bancă foarte bună, pentru că ai nevoie de o bancă foarte bună și de jucători foarte buni la antrenament, care să ridice calitate antrenamentului, să îi facă pe primii 11 să fie ok și să existe concurență”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, Cristea e un jucător util pentru campionatul nostru, dar nu excelează. E un jucător care, pentru mine, e mai mult număr 6 decât fundaș central, e provenit din mijlocaș central.

Nu știu ce îl vor folosi. Am văzut meciuri în care Rapid a jucat cu trei mijlocași centrali defensivi, gen Kait, Emmers sau Albu. Nu cred că acolo avea nevoie”, a mai spus antrenorul.

ADVERTISEMENT