Sport

Conducerea lui CFR Cluj a anunțat ce se întâmplă cu Andrea Mandorlini! Ce jucător le-a propus în direct Marius Șumudică

Conducerea lui CFR Cluj, prin vocea lui Cristi Balaj, a anunțat care este situația lui Andrea Mandorlini și a făcut o glumă la adresa lui Dan Petrescu.
14.06.2023 | 19:58
Conducerea lui CFR Cluj a anuntat ce se intampla cu Andrea Mandorlini Ce jucator lea propus in direct Marius Sumudica
Conducerea lui CFR Cluj a anunțat ce se întâmplă cu Andrea Mandorlini. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele lui CFR Cluj a spus că Andrea Mandorlini va ajunge la Cluj în noaptea aceasta, 14 iunie, spunând că s-a înțeles cu antrenorul, dar așteaptă până când va fi semnat contractul pentru a face un anunț oficial. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate venirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj.

Conducerea lui CFR Cluj a anunțat ce se întâmplă cu Andrea Mandorlini

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj a anunțat care este situația lui Andrea Mandorlini, viitorul antrenor al echipei, făcând și o glumă la adresa lui Dan Petrescu, plecat la Jeonbuk, în Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT

„La noapte ajunge Mandorlini. Probabil că mașina Hyundai e mai valoroasă decât mașina cu care umbla la Cluj. Dan Petrescu ar trebui să spună mult prea multe ca să ne simțim jigniți.

Îi apreciem pe toți care au fost la CFR Cluj, chiar și pe Șumudică, pentru că îl văd în studio. Am vorbit cu el puțin la telefon și mi-a spus cum este acolo. Sunt convins că Dan are în vedere.

ADVERTISEMENT

Sperăm să fie Mandorlini următorul antrenor al nostru, încă n-am semnat, ne-am înțeles, că nu vine întâmplător”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

Jucătorul propus în direct la TV de Marius Șumudică la CFR Cluj

Marius Șumudică i-a propus în direct la TV un jucător lui Cristi Balaj, și anume Silviu Lung Jr., nu înainte de a-l ataca pe Dan Petrescu, fiind mirat că „Bursucul” are doar doi oameni în staff-ul tehnic: „Un antrenor de nivelul lui ar trebui să aibă un staff bogat, nu să fie format din două persoane”.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică – Vă dau un sfat, domnule președinte, dacă pleacă Scuffet de la CFR Cluj, vi-l recomand pe Silviu Lung Jr., care va rămâne liber de contract și pe care l-am antrenat eu.

Cristi Balaj – Înainte să meargă la echipa lui Șumudică, noi am discutat cu el, a fost cât se poate de corect și dacă aș fi fost în locul lui, aș fi procedat la fel. Noi acum îl avem pe Scuffet și pe Căbuz. Mie îmi place de Silviu Lung Jr.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică – Eu când aleg un jucător, mă uit mereu cum și unde a jucat în ultimul an, dar și dacă are continuitate. El n-ar vrea să se mai întoarcă în Arabia Saudită, din ce știu, de-asta vi l-am propus.

ADVERTISEMENT